Pevač Milici Todorović doneo neobičan poklon iz Nemačke: „Tražila je, dao sam joj da nosi kući“

Kada je pre dve godine pevač Dejan Ćirković Ćira kupio imanje i kolibu u Štutgartu nije se nadao da će sadnjom voća i povrća toliko da proširi biznis i da će da svojim proizvodima da snabdeva i kolege iz Srbije. 

Iako je prvo počeo sa sadnjom belog luka za sopstvene potrebe, svoj mali biznis proširio je i na voće, te danas ima plantažu jabuka i krušaka, a pored toga sadi i kupus i pravi zimnicu koja je među estradnjacima pravi hit. 

308595398 583530053564550 3575453548077613206 n

– Kruške su prošle, sad imam samo jabuke, toliko su rodile da su se grane savile do zemlje. Moraću da ih naberem i podelim, jer ne znam šta ću sa njima. Inače, jabuke su neprsakane, sočne su i dobre pohvalio se pevač prilikom gostovanja na Grand televiziji, a zatim dao javno obećanje da će iste da donese u Grandov studio. 

– Slušaj, kad sam Milici Todorović donosio rasol iz Nemačke, doneću i vama jabuke – obećao je pevač, a voditelja Žiku Krstića zanimalo je zašto i kako je pevačici donosio rasol.

– Lepo u flašu. Voli rasol, a mi smo napravili dobar kiseli kupus i rasol je bio odličan. Ali nisam joj dao da pije za vreme emisije, već kad krene kući otkrio je Ćira što je nasmejalo sve u studiju. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić