Login/Registracija

Pevač otkazao saradnju sa Popovićem: „To mi više ne odgovara“

Jedan od najduhovitijih pevača na estradi, Dejan Ćirković Ćira, ne krije da je mnoge teške životne situacije prebrodio zahvaljujući svojim dugogodišnjim prijateljima iz Srbije. Osim podrške koju mu godinama daju, njegovi prijatelji znaju da mu pomognu i kad „zaškripi“, ali jedna osoba sa estrade tu prednjači.

Kako zbog brojnih televizijskih gostovanja iz Štutgarta gde 25 godina živi, često dolazi u Beograd, tako s vremena na vreme zaboravi da ponese svečaniju garderobu, pa mu je glavni stilista u Srbiji ni manje, ni više nego kum Saša Popović kod kog i odseda kada boravi u našoj zemlji.


Osim što nose isti konfekcijski broj, kaže da imaju i isti ukus, pa tako pevač često zaviri u Popovićev orman i uzme šta mu treba. 

– Popovićev butik je mnogo bolji od radnji koje ovde imaju i sve mi odgovara (smeh)- rekao je nedavno pevač aludirajući na firmirane prodavnice u Nemačkoj i našalio se da se toliko odvikao od kupovine garderobe da u inostranstvu kupuje samo čokolade. 


Ipak, od ove godine pevač će morati da raskine saradnju sa Popovićem, te u šali kaže da je prinuđen da menja stilistu. 

– Ja ga ne bih menjao, nego je smršao, pa svu garderobu skrati, smanji, pa mi to više ne odgovara. Ali nema veze, ako su cipele manji broj, malo sprčim prste i za jedno snimanje to nije problem – našalio se Ćira. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić