Nakon razvoda, ZVEZDA GRANDA doživela neverovatnu ljubavnu priču: „Teško je i drugačije kad si pevačica“

Nakon turbulencija u ljubavnom životu i teškog razvoda od dugogodišnjeg partnera, Slađa Zubčević, nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“, ponovo je srećna i zaljubljena.

Pevačica je za Grand otkrila da joj se nova veza desila kad se najmanje nadala, kao i da zahvaljujući novom partneru ponovo veruje u ljubav.

a16c90de05e9ce49b11b55c7e8a26d47c319087e

Iako nije želela da otkriva zanimanje novog partnera, otkrrila je da se zove Dejan, kao i da njihovna ljubavna priča datira od pre nekoliko godina.

-U decembru sam se razvela, da ne kažu neki da sam odmah našla drugog, kako to naš narod voli da kaže. Ali eto, pojavio se neko zbog kog sam poželela da posle razvoda ponovo dam šansu ljubavi. Inače, Dejan i ja smo se upoznali pre devet godina u jednom klubu, gde je on došao na muziku. Bili smo tada godinu dana zajedno i raskinuli jer je bio ljubomoran i mlad. A inače je mlađi od mene godinu dana i ono što je zanimljivo jeste da je čuvao naše slike 9 godina u telefonu, ja ih nisam imala – započinje priču Slađa i otkriva kako je skoro deceniju posle raskida rešila da mu pruži šansu.

IMG 20220927 225015 055

-Popili smo kafu skupa ponovo i eto posle nekoliko meseci razgovora i druženja, shvatili da se to što je bilo između nas nikada nije ni ugasilo, iako smo oboje u međuvremenu imali, on vezu, a ja brak – kaže pevačica i nastavlja:

-Da li je sudbina bila da nas ponovo Bog spoji, ne znam videćemo. Iskreno plašila sam se ponovo da dam priliku bilo kome da mi priđe posle razvoda, jer mi žene nekako dugo nosimo te ožiljke od svega. Možda je njegova sreća što je „stara ljubav“. Da nije on u pitanju i da nije bilo te hemije, ko zna kada bih pustila nekog drugog muškarca u svoj život.

IMG 20220927 225023 849

Kaže da je Dejan uneo radost u njen život, te da uprkos teškim i svakodnevnim stresnim situacijama, ima osmeh na licu. Ipak, ponekad strahuje od zluradih i dokonih ljudi koji su je osuđivali i tokom razvoda.

– Obično svi pljuju ženu koja se više puta udavala i razvodila, uz komentare „Ni jedan joj ne valja“,a niko se nije zapitao zašto je tako. U našem poslu, kada si pevačica, sve je drugačije i teže kada je ljubav pitanju – smatra Slađa i ističe da se nada da će ljubav pobediti sve.

-Za sad se ne damo – s osmehom završava Slađa.

Foto: Z.K.Munja/Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić