Login/Registracija

Ovo je supruga Šaka Polumente: Pevač je sa Vesnom preko 20 godina u braku, a bili su na korak od razvoda (FOTO)

Šako Polumenta već 20 godina je u braku sa Vesnom sa kojom ima troje dece – ćerke Rijanu i Rijaldu i sina Adisa koji se nedavno oženio.

Pevač sa porodicom živi u Podgorici gde su sagradili svoj dom, a uprkos brojnim skandalima koji su pratili Polumentu, ali i spekulacijama o neverstvu, Vesna je i dalje njegova najveća ljubav.

Ipak, par je imao bračnu krizu pre desetak godina koju nisu mogli da prevaziđu. Šako Polumenta se, kako je sam priznao, 2010. godine razveo, ali kasnije i pomirio sa suprugom.

-U svakom braku dođe loš trenutak. Kod nekog to traje duže, a kod nekog kraće. Mi jesmo bili razdvojeni, ali nije bilo neprijateljstva i nikad nisam otišao od dece, a ni od nje. Za sve što je bilo potrebno bio sam tu – rekao je on 2013. godine.

Podsetimo, Šako je nedavno postao deda četvrti put, a povodom rođenja unuka ogranizovao je veliku proslavu za porodicu i prijatelje.

– Hvala dragom Bogu, i tebi sine, Azra draga što ste mi podarili na svet mog imenjaka– napisao je Šako tada u opisu slike na kojoj snajka drži naslednika u rukama.

Foto: Z.K.Munja/Facebook,
Autor: A.M