Nakon scene u autobusu, pesma Biljane Jevtić ponovo izazvala haos na mrežama: Deca napravila žurku uz „Plitak Potok“ (VIDEO)

BILJANA JEVTIC PZD SNIMANJE 07112022 FOTO MUNJA 7

Pevačica Biljana Jevtić u bogatoj muzičkoj karijeri snimila je veliki broj pesama od kojih su mnoge postale veliki hitovi.

U poslednjih nekoliko meseci ona i njene pesme postale su aktulene na svim društvenim mrežama. Njena numera „Plitak potok“ postala je veliki hit među omladinom, a uz tu pesmu pre mesec dana napravljena je velika žurka u jednom autobusu u Beogradu.

cff790d4bcf330df5959e1daf020845e3fcd5e55

Na mrežama možemo često videti snimke gde se omladina veseli uz Biljinu pesmu, a jedan video koji je nedavno objavljen na Tik-Toku privukao je veliku pažnju svih.

Naime, jedna pevačica podelila je video sa veselja gde je nastupala, a na snimku se vidi kako se i deca vesele uz ovaj veliki hit.

Kako bi se našalila sa publikom, pevačica je uz ovu objavu napisala:

-Nebeski narod.

Ovaj snimak preplavio je sve društvene mreže, a mnogi su mišljenja da je ova Biljina pesma tek sada doživela popularnost kakvu zaslužuje.

Podsetimo, Bilja i Aca su nedavno za Grand otkrili da je njihov sin Ivan nasledio talenat za muziku od njih, a priznali su i da li će ga podržati ako odluči da se bavi istim poslom.

-On je sada u onim godinama kada je spoznao kvalitet i sada samo sluša one prave pesme od pravih izvođača. Možda se pojavi i u „Zvezdama Granda“, ali prvo da završi fakultet, mi ćemo ga svakako podržati – rekao je Aca nedavno za Grand.

Bonus video – Aca i Bilja iskreno o muzičkoj karijeri sina Ivana.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković