Šikica otkrila tajnu svog najvećeg hita, objavila ga tek na njegov nagovor: „Pevala sam to u kafani“ (VIDEO)

b7c0872f1d4d515d7f230857ae3f45fe7c9843c4

Kada je izašla pesma „Ala bi se šikicala“ gorela je zemlja, mnogi smatraju, a i sama Snežana Jovanović Šikica koja je snimila ovu numeru slaže se sa tim rečima. Pevačica je otkrila da je to zaista bilo tako a i prisetila se trenutaka kada je ovaj veliki hit započeo svoj život u kafani.

-Tačno je tako bilo. Pošto sam ja to pevala u kafani, ponekad i malo bezobrazno, meni je rekao Radoje Mitrović Barajevac: „Šikice, Šikicu uzmi, snimi, biće hit“. I tako je bilo – otkrila je Šikica koja je nekoliko godina posle smirti legendarnog harmonikaša i kompozitora odlučila da snimi ovu pesmu koja je postala njena lična karta.

Za veliki uspeh pesme „Ala bi se šikicala“ zaslužan je bio i Pink radio jer se u to vreme, 1994. godine, ovaj hit emitovao na svakih sat vremena gotovo mesec dana.

sikica 2

Šikica je u to vreme non-stop putovala po Evropi i svetu i bila izuzetno tražena pevačica, a danas je ipak malo proredila svoje nastupe.

-Sada nastupam ređe, penzionerski. Ne moram danas puno da radim – rekla je Šikica, koja je zadovoljna honorarima na mesečnom nivou koje zarađuje.

sikica 3

U slobodno vreme Šikica uživa u svom dvorištu gde u kotliću kuva pasulj sa kolenicama, a mnogi pamte njeno učešće u rijalitiju „Farma“ kada je puna tri meseca bila zadužena za dobru ishranu učesnika tog TV formata. Današnji rijalitiji joj ipak ne odgovaraju, jer prema njenom mišljenju ima previše sukoba, ali i seksa.

-Takvi su ljudi tamo. I na „Farmi“ je bilo malo svađa, ali ovde je stvarno prevazišlo sve. I mnogo ima seksa. Žalosno, deca gledaju. Vreme je takvo i šta da radiš. Sad il nikad – rekla je Šikica.

A kako Šikica izgleda danas dok izvodi „Šikicu“ pogledajte u videu:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić