Login/Registracija

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Aleksandra Mladenović napravila VELIKU PROMENU (VIDEO)

Jedna od najpopularnijih mladih folk zvazda Aleksandra Mladenović odlučila je da napravi veliku promenu pred praznik – Dan žena i ispuni svoju želju. Aleksandra je naime posetila frizera kako bi ofarbala kosu, a boja koju je izabrala sve je oduševila, kao i samu pevačicu.

-O konačno, moja omiljena boja je tu. Jako sam srećna – rekla je Aleksandra.

A kako izgleda pevačica sa novom frizurom može se pogledati u videu koji je podelila na društvenim mrežama.

Aleksandra je oduševljena jer se konačlno vratila u boju kose koju je oduvek najviše volela, a komplimanti samo pljušte. Sigurni smo da će atraktivna pevačica zapasti za oko i pripadnicima jačeg pola, a o tome da li je pronašla srodnu dušu, pevačica je nedavno govorila:

– Mi kažemo da nam je to prijatelj, pa onda odemo na večeru, u bioskop, u neki kafić, ali sve to mora da bude nekako diskretno da ne bodemo ljudima oči. Trenutno sam sama i uživam u tome. Nigde se ne krijem – priznala je ranije Aleksandra i otkrila kako joj treba muškarac koji može da je prati.

– Treba da bude ozbiljan, da ima dušu i čisto srce i da razume moj posao. Da zna ako sam njega izabrala da me sam on zanima, a to može da isprati samouveren i normalan čovek– rekla je nedavno pevačica.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić