Aleksandra Mladenović otkrila EMOTIVNI STATUS: „Simpatičan je momak i prelepo peva“ (VIDEO)

0A0A4977 3

Pevačica Aleksandra Mladenović pojavila se na snimanju nove epizode takmičenja veterana „Nikad nije kasno“ sva u belom, pa je mogle navela da pomisle da je pronašla onog pravog i da priželjkuje skorašnju udaju.

Vlasnica aktuelnog hita „Ničija“ u razgovoru za Grand otkriva da nije sve tako kako na prvu loptu izgleda, kao i da njena odevna kombinacija u ovom slučaju nije u vezi sa razmišljanjima već jednstavno kao pozitivna osoba voli svetle i vedre tonove.

-Nema nikakve veze sa udajom, prosto mi je danas došlo tako da se obučem. Još uvek se nije pojavio novi momak, fokusirana sam sada na posao a kada se bude pojavio svi će znati – rekla je pevačica.

Zvezda Granda Ognjen Zdravkovski nedavno je priznao kako mu se dopada Aleksandra Mladenović, a nas je zanimalo da li se nešto dogovorilo u međuvremenu između njih dvoje.

-Nismo se upoznali, ali desiće se, ima dana. Upoznaćemo se. Ali ja njega ne gledam tim očima. Simpatičan je momak i prelepo peva, ali prosto nikada ga nisam gledala na taj način – ispričala je Aleksandra za Grand.

ALEKSANDRA MLADENOVIC NNK SNIMANJE 20122022 FOTO MUNJA 12 ok

Pevačica je priznala i da želi da se ostvari kao majka, i da neće kriti kada dođe do toga.

-Jedva čekam da budem majka i prosto kada bude suđeno to će i da se desi. Obožavam decu i svi koji se druže sa mnom znaju za to – iskrena je pevačica.

Pogledajte šta je još ispričala Aleksandra u intervjuu koji je pred vama.

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić