Login/Registracija

Pevačica trpela nasilje u braku, sad održala lekciju ženama: „Iza svakog nasilnika stoji bogomoljac“

Kada je tokom učešća u šouu „Nikad nije kasno“, Anđelka Jovanov pokazala supruga koji joj je prividno bio najveća podrška u takmičenju, niko nije znao da u svoja četiri zida preživljava torturu. Ipak, kasnije je rešila da progovori o nasilju koje je doživela u braku, ubrzo se razvela, a sad je na Dan žena svim damama poslala moćnu poruku.

Anđelka je evocirala uspomene iz takmičenja i podelila fotografiju sa Aleksandrom Sofronijevićem, a zatim svim ženama poslala poruku.

-Volim ovu sliku, tako je sjajna i lepa – počela je Anđelka i nastavila:

Nekome je zasmetala moja harizma, lepota,moj lep glas, moja umetnost, pa su pokušali na sve načine da pobiju sve ono lepo što sam im pružila, dala, grdno se naljutili na mene, okrivili, napadali, a sada ja vama kažem-dosta je bilo manipulacije i mog dobrog srca koje vam je sve opraštalo!Tako da, moja poruka lepim ženama pa i muškarcima, jer zaista ima onih koji su izuzetni, dobri i pošteni ljudi, čuvajte se ovih grdnih, opasne su po život. Pazite koga birate za svoje partnere, prijatelje, babu i dedu im gledajte, jer iza svakog nasilnika stoji neki bogomoljac „dobri“. Birajte društvo, može vam se. Shvatila i ja konačno!

Nikad nije kasno, idemo ispočetka, samo pametnije. Voli vas vaša Đenka, sve dobre ljude ovoga sveta, a imas nas – napisala je Anđelka u objavi na Fejsbuku što je naišlo na oduševljenje njenih prijatelja.

Podsetimo, tokom takmičenja Anđelka je otvoreno govorila o nasilju koje je doživala u braku.

Doživela sam strašne stvari, koje nisam želela da iznosim javno, a to je nasilje – priznala je svojevreno Anđelka koja je bivšeg optužila da je kriv što u takmičenju veterana nije mogla da da svoj maksimum.

– U to vreme peživljavala sam agoniju, a trebalo je da nasmejana izađem na scenu i da pevam. Mislim da sam i ispala iz takmičenja zbog lošeg braka, što sam pokušavala da zataškam i ispravim nešto što se ispraviti ne može – rekla je pevačica, a ubrzo zatim uplovila u vezu sa starijim partnerom koji živi u Australiji, ali je u međuvremenu i to puklo.

Njegovo ime sam isterovirala na ruci jer mi je pomogao onda kada mi je bilo najteže  izjavila je Anđelka i dodala:

– Sad je pravo vreme da se posvetim sebi i svom životu.  Nadam se da ću uskoro objaviti i novu pesmu i zaista opravdati titulu „male od skandala“ koju sam dobila tokom takmičenja. 

NE PROPUSTITE I

Foto: Privatna arhiva/Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić