Login/Registracija

LJUBAV PLANULA NA PROBAMA: Otkrivamo ko su novi golupčići u ZVEZDAMA GRANDA

Nakon što smo nedavno objavili vest da je planula nova ljubav u „Zvezdama Granda“ i to u timu Đorđa Davida, mentor želeo da se oglašava, a Grand ekskluzivno otkriva o kojim takmičarima je reč.

Kako saznajemo od izvora bliskog portalu, zahvaljujući takmičenju i mentorskim probama koje umeju da bude veoma duge i naporne, Velsan Zulović iz Bijelog Polja i Slavica Angelova iz Strumice su se zbližili, a od pre mesec dana i započeli ljubavnu vezu.

-Upoznali su se u takmičenju, bili su na „zdravo-zdravo“, a zbližili na mentorskim časovima kod Đorđa. Ljubav je planula gotovo na prvi pogled na probama, iako se oni trude da je sakriju od drugih. Mi smo primetili da se tu nešto dešava,ali oni još uvek neće ne priznaju – priča naš izvor i nastavlja:

-Jako su simpatični, mladi su, pa im i priliči, ali mislim da se plaše da obelodane svoju vezu jer je takmičenje još uvek u toku.

Kako bismo potvrdili ove navode, pozvali smo njihovog mentora Đorđa Davida koji je bio veoma kratak.

-Kako ste to saznali? Apsolutno neću da komentarišem nečiji ljubavni život. Svima želim svu sreću i ljubav ovoga sveta – kratak je bio Đorđe, a nakon što smo rekli da imamo dokaz sa mentorske probe, slatko se nasmejao i poručio:

-Polako, ljudi! Ima vremena za sve, neka takmičenje bude prioritet.

Podsećamo, Velsan ima 24 godine i dolazi iz Crne Gore. Inače je završio frizersku školu, a u slobodno vreme voli da peca.

Za sebe kaće da je uporan, a mana mu je nestrpljivost, dok za muzičkog uzora navodi Sašu Matića.

Slavica je svoju muzički karijeru započela u emisiji „Neki novi klinci“, a danas se takmiči u „Zvezdama Granda“, dok uporedo sa muzikom studira medicinu.

Već godinama se bavi pevanjem, a u slobodno vreme voli da putuje. Kao svoje vrline ističe ambicioznost i opuštenost, a najveća mana je ta da nekad ume ponekad da bude tvrdoglava.

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić