Login/Registracija

Ovo može samo Ćana! Pevačica se pojavila kao iznenađenje, mlada u šoku (VIDEO)

CANA ZGS SNIMANJE 25012023 FOTO FILIP 14 ok

Pevačica Stanojka Mitrović Ćana već godinama važi za pevačicu koja na veselja dolazi samo kao iznenađenje. Tako se sada pojavila na jednoj svadbi pojavila i mladencima priredila neverovatno iznenađenje.

Naime, Ćana je izašla iz jednog skupocenog auta, došla do šatora gde su je sačekali mladenci koji od šoka nisu mogli da poveruju šta se dogodilo.

ipiccy image 8 1

Kao i svaki put do sada, pevačica je stiga uz pesmu „Nadam ti se“ sa kojim već tradicionalno počinje svako veselje na kome nastupa.

Ispod videa samo su se nizali komentari, a većina je saglasna da je Ćana postala već kako kažu specijalista za iznenađenja.

Podsetimo, Ćana je nedavno otvoreno govorila za naš portal, a tom prilikom je priznala i koji je to najčudniji zahtev imala od publike kada su u pitanju njena iznenađenja na nastupima.

U Vojvodini je bila jedna situacija, kada je devojka htela da iznenadi sestru, a oni imaju neke silne mašine i kombajne, pa je htela tako nešto. Svaba je bila u sali, pa sam rekla kako to misliš da sa kombajnom uđemo u salu, prosto je bio neizvodljivo i ona je tada odustala. Nemam ja problem da sednem bilo gde dva minuta za potrebe njihovog slikanja, od kamiona je sve to počelo, ali se mora znati neka mera – rekla je ona za Grand.

BONUS VIDEO – Ćana o privatnim veseljima i iznenaženjima koje publika traži:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković