Princ prolazio kroz teške muke: „Mislio sam da ću izgubiti glas“ (VIDEO)

PRINC OD VRANJA ZGS SNIMANJE 22032023 FOTO FILIP 14 ok

Harizmatični muzičar Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje nedavno je objavio prvu duetsku pesmu sa pop zvezdom Gocom Tržan pod nazivom „Mirno“ i time ostvario još jedan san.

Po svemu sudeći ovo će definitivno biti njegova godina, a još od pojavljivanja na „Pesmi za Evroviziju“ uspeo je na sebe da skrene veliku medijsku pažnju.

princ1

Iako deluje da je uspeh došao preko noći, pevač je tokom intervjua za Grand izjavio da je bilo trenutaka i kada je razmišljao da odustane od muzike jer je kako kaže prolazio kroz teške muke.

-Dobio sam tada koronu i trideset dana sam proveo izolovan, tada sam zaita prošao teške muke. U jednom trenutku sam mislio da ću izgubiti glas, pitao sam se da li ću se ikada vratiti u fizičku spremu. Borbeni duh u meni je pobedio i hvala Bogu, tu sam gde sam – ispričao je pevač za Grand.

princ 3

Stefan je ekipi Grand portala pružio priliku da ispratimo jedan deo njegovog treninga i pokazao svoje umeće u karateu, a onda nam otkrio zbog čega se odlučio baš za ovaj sport.

Takmičarski duh je bio deo mene još od malih nogu. Porodični prijatelj je došao kod nas u stan, pričao je sa majkom i ocem i rekao da će mi to pomoći da izoštrim čula. Sad, nisam baš nindža, ali to je nešto što me je uvelo u karate. U Vranju sam stekao prve medalje i prva iskustva na tatamiju – istako je pevač.

Ceo intervju poslušajte u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk