Login/Registracija

Nema dalje! Ćana se na rođendanu pojavila kao iznenađenje, slavljenica završila u suzama (VIDEO)

CANA ZGS SNIMANJE 25012023 FOTO FILIP 21 ok

Već je svima postalo jasno da je drugo ime pevačice Stanojke Mitrović Ćane iznenađenje. U poslednjih nekoliko godina njena publika praktikuje da je na veselje pozove kao iznenađenje, a ona im se rado odaziva na pozive i ispunjava želje.

Pre dve godine Ćanin snimak je obišao svet, a sve se dešavalo na jednoj svadbi kada je ona po želji domaćina na veselje došla kamionom.

a0741fd2fd2c517fc5e9e59821968189ef64274b

Ovo nije jedino iznenađenje od nje, na veselja je stizala „Hamerom“, „Bubom“ i mnogim drugim prevoznim sredstvima.

Ona je nastavila ovakav niz, pa je pre nekoliko nedelja na svom Instagram nalogu podelila video koji je oduševio sve.

Naime, Ćana se ponovo pojavila kao iznenađenje na rođendanu, a slavljenica nije mogla sebi da dođe od šoka. Pevačica je na veselje ušla uz pesmu „Nadam ti se“, dok je žena koja je tog dana slavila rođendan završila u suzama.

ipiccy image 62

I ovaj video je postao viralan za samo nekoliko dana, a u komentarima možemo da pročitamo da je Ćana žena sa velikim srcem.

Podsetimo, Ćana je nedavno otvoreno govorila za naš portal, a tom prilikom je priznala i koji je to najčudniji zahtev imala od publike kada su u pitanju njena iznenađenja na nastupima.

U Vojvodini je bila jedna situacija, kada je devojka htela da iznenadi sestru, a oni imaju neke silne mašine i kombajne, pa je htela tako nešto. Svaba je bila u sali, pa sam rekla kako to misliš da sa kombajnom uđemo u salu, prosto je bio neizvodljivo i ona je tada odustala. Nemam ja problem da sednem bilo gde dva minuta za potrebe njihovog slikanja, od kamiona je sve to počelo, ali se mora znati neka mera – rekla je ona za Grand.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković