Login/Registracija

Svaki stih gađa u srce: Adnan Nezirov novom pesmom rasplakao publiku (VIDEO)

Nakon velikog nestrpljenja publike, nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Adnan Nezirov objavio je novu numeru pod nazivom „Pola srca mog“.

Emotivna balada je već na prvu osvojila srca hiljada slušalaca koji su posebno oduševljeni savršenim kadrovima snimljenim u Parizu.

-Nova pesma je odlična balada, a Pariz mi se veoma svideo iako je bilo malo problema zbog vremena. Na kraju je ipak sve ispalo super. Spot smo snimali na više lokacija. Neke delove snimili smo u Luvru kao i kraj Ajfelovog tornja. Spot će biti super i na profesionalnom nivou– rekao je Adnan za Grand, a po svemu sudeći sa tim se usaglasila i publika koja ne prestaje da komentariše Adnanov novi singl.

„Bravo momče, divna pesma“, „Koliko moćan glas“, „Kidalica“, „Nema šta, hit u najavi“, „Prava pesma, svaki stih ubija“, samo su neke od reakcija oduševljenih slušalaca.

Inače tekst za ovu numeru radio je Vlada 013, dok je Adnan poverenje što se tiče muzike poklonio Slavku Stefanoviću Slavkoniju, koji je uz D.C.Bucu zadužen i za aranžman

„Pola mog srca kaže ti idi, a pola bi da te vrati. Ili mi budi razlog da živim, ili mi muke skrati“, glasi refren Adnanovog novog singla, a ostale stihove koji gađaju pravo u srce poslušajte u videu ispod:

POGLEDAJTE I:

Autor: J. Jović