Login/Registracija

Rada Manojlović nikad iskrenije o odnosu sa Milanom Stankovićem: „Možemo da krenemo po starom“ (VIDEO)

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Rada Manojlović u emisiji „Bez filtera sa Sarom-Miom“ otvoreno je govorila o odnosu sa kolegom i bivšim dečkom Milanom Stankovićem.

Njihova ljubav se rodila upravo tokom takmičenja, a iako su pre nekoliko godina raskinuli ostali su i danas u dobrim odnosima.

Milan se u poslednjih nekoliko meseci skroz povukao sa scene i posvetio se duhovnom životu, a Rada za Grand otkriva kako sada izgledaju njihovi prijateljski razgovori i koje joj to savete deli bivši momak.

-On je onakav kakvog ga mi budimo, odnosno šta mi budimo u njemu. Prosto je takav, ako si ti prema njemu dobar i smiren, onda će ti on dati deset puta više. Tu je da te sasluša, ako treba i šest sati, samo ti da pričaš – rekla je ona i dodala:

-Dobar je sagovornik, savetodavac, to je od sada od kada je u tom duhovnom svetu, tome se posvetio. U svakom momentu mi možemo da se prešaltamo na estradu i da krenemo po starom.

Rada je je takođe govorila o odnosu sa svim bivšim momcima, a priznala je da sa njima može da bude prijatelj onda kada prođu emocije.

-Ja sam takva, nisam neko ko pati, nije mi to bila prva ljubav. Ja sam prvu ljubav zaboravila, mene su neki lako zaboravili, neki nisu. Nekima sam još uvek u srcu i to je lepo, sa onima kojima sam u srcu još, sa njima sam u dobrim odnosima. Treba da prođu te emocije koje su muško-ženske i treba da ostanu prijateljske emocije – zaključila je Rada za Grand.

U videu pogledajte šta je Rada rekla još u emisiji „Bez filtera sa Sarom-Miom“.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković