Ove pevačice obožavaju pse: Kućne ljubimce tretiraju kao članove porodice

Naše javne ličnosti svoje kućne ljubimce tretiraju kao ravnopravne članove porodice, pa njihovi rođendani ne prolaze bez gala ceremonija. Ove pevačice su aktivne u spašavanju životinja i neretko ih uzimaju sa ulice i udomljavaju.

Buldog Hak glavna je zvezda Instagram profila pevačice Marije Šerifović. Ona ga često vodi na gostovanja, žurke, koncerte, a njihove avanture ludo zabavljaju pratioce. Svaki Hakov rođendan ispraćen je tortom, proslavom i fotografijom.

Marija ga naziva svojim sinom, a razmazila ga je do te mere da se svojim pratiocima često u šali žali na njega, što je svim fanovima urnebesno. Hak je, inače, Mariji vratio osmeh na lice, nakon što je uginuo njen prethodni ljubimac Robi, koji je takođe bio engleski buldog.

I Nataša Bekvalac često svoje pratioce zabavlja anegdotama sa svojim ljubimcima – jedan je pudla, drugi lasa apso, a neretko u dom stigne i neko napušteno štene.

306716324 164268799528790 3336994025810391418 n

Seka Aleksić je u nekom momentu brinula o čak deset pasa, a u njenom domu videćete čivave, pomerance, labradore i mešance, koje naziva svojom „armijom“. Osim što nose posebna odelca, imaju i korpe za spavanje, igračke, najkvalitetniju hranu, ali i pravi dom. Veliku pažnju pevačija je privukla kada je pre nekoliko godina po malu Vivijen, pomeranskog špica kojeg je tada poželela, morala da ode čak u Rumuniju, a šuška se da je za nju iskeširala oko 3.000 evra.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk/Kurir