Era Ojdanić priznao koje žene nikada nije smeo da muva: „Njih cenim i poštujem“

Šmeker starog kova Era Ojdanić oduvek je važio za miljenika među pripadnicama nežnijeg pola, a njegov pozitivan stav je ključ uspeha u osvajanju dama.

– Žene se lože na moj šarm, na moju harizmu i pozitivnu energiju. Barem je tako bilo do sada, e šta će biti posle ove zlatne plakete koju sam dobio, videćemo…- rekao je Era sa osmehom.

Ojdanić slovi i za najvećeg švalera na estradi, mada se uvek nađu oni koji smatraju da su to samo pevačeve lovačke priče.

-Ma to su teški lažovi! Ja sam od prvog dana veliki ljubimac lepih i zgodnih devojaka i žena, oni to znaju nego su ljubomorni. Nikada nisu mogli da uhvate i da smuvaju ribu koju sam ja. Jedina konkurencija mi je bio moj saborac, pokojni Bora Drljača. Na onu na koju ja krenem čim se on pojavi, skine mi je- otkrio je pevač, a zatim priznao da mu izuzetno nedostaju druženja sa kolegama kakva su nekada postojala.

a0edceed28527310770528cbe59963899acf3f58

-Nema više tog druženja i tih sedeljki, pijanki, ni te muzike koja bi mogla da te zazdrži do ranih jutarnjih časova, ali ja se ne dam- poručio je sigurno Ojdanić.

Mada će se mnogi iznenaditi i neće poverovati Era tvrdi da nikada nije bio u ljubavnom odnosu sa koleginicom
-Ja moje koleginice iziuzetno cenim i poštujem. Nikada nisam pokušao, niti mi je palo na pamet njih da muvam- priznao je Era.

2f5898ef5443ef0d98dbf9c889d563b50869d925
Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović