NIKOLINA KOVAČ POSLE 10 GODINA DONELA ODLUKU: „Mislim da to dugujem sebi“ (VIDEO)

Nikolina Kovač posle skoro deset godina od prvog nastupa u takmičenju „Zvezde Granda“ sprema jedno veliko iznenađenje za publiku.

566467a042aedfd0e00ba3c8b8d2e0c0f06c5ae5

Naime, u pripremi je album, koji će za nekoliko meseci biti predstavljen publici, a pevačica ne krije sreću i uzbuđenje zbog prvenca.

-Pripremam novim album i želim što pre da ga završim, milsim da to dugujem pre svega sebi, ali i publici nakon više od deset godina od mog prvog pojavljivanja. Album će biti prava stvar i pravi pokazatelj ko sam zapravo ja, trudim se da se što bolje organizujem kako bi sve išlo malo bržekaže ona.

Obizom da puno radi, zanimalo nas je kako Nikolina usklađuje privatni život sa poslovnim obavezama i ko čuva decu dok Saša i ona nastupaju vikendima.

43fb62531e564dd90612c3cc518104b4971d13a7
Z.K.Munja

-Nije jednostavno, ne želim da dajem sebi na važnosti, mnogo majki postoji koje se dobro organizuju, ja sam jedna od njih. Porodica mi je najbitnija i majka sam na prvom mestu. Trudim se da niko ne ispašta zbog mog posla, odmah se posle nastupa vraćam kući, ne zadržavam se puno, trudim se da budem dobra na svim poljima, ali mislim da će to moji ukućani bolje procenit. Decu čuva moja mama kada sam na dužem putu, tu je i Sašin tata, imamo i ženu koja nam pomaže, ali ipak mislim da to niko ne ume bolje od mene – dodaje pevačica.

Obzirom da je njen suprug Saša Kapor drastično smršao, a ona ima vitku liniju, Nikolina priznaje ko je bolji kuvar i ko sprema više specijaliteta u njihovom domu.

de662b70a933928564ca82a3330600cfacd3abb8

Ja najviše kuvam u našoj kući, ali kombinujemo se. Ima dana kada ne znam šta da kuvam, pa nešto naručimo kao i svi drugi ljudi, ali opet volim i ja da spremampriznaje Nikolina.

Za sam kraj razgovora nam je otkrila da li ona i njen suprug planiraju još dece u budućnoti.

-Nismo isklučivi po tom pitanju, nije to kao putovanje pa da se isplanira, ali decu obožavamo. Neka to ostne neka naša tajna, a ako bude nekih vesti nećemo kriti – rekla je pevačica u izjavi za Grand Online, a video možete pogledati u nastavku teksta.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković