Ovako su Aleksandra Mladenović i Nenad Manojlović postali kumovi, to niko nije očekivao (VIDEO)

a90f86707079af2449bbb649b73d41b461e16670

Iako javno veoma retko govori o svom privatnom, a još manje obavljuje fotografije iz ljubavnog života, pevač Nenad Manojlović uživa već 5 godina u skladnom braku sa svojom izabranicom Jelenom, a malo ko zna da mu je kuma na venčanju 2018. godine bila koleginica Aleksandra Mladenović

Pevačica je na kraju krstila i njihovu ćerkicu, a do kumstva dvoje prijatelja i kolega došlo je na krajnje iznenadan i neočekivan način, o čemu je Neša govorio jednom prilikom za Grand.

Nenad svadba

– Namerno ili slučajno, Aleksandra je odigrala jako bitnu ulogu u „zapršci mog braka“ i mom usmerenju prema mojoj sadašnjoj supruzi. Ona je stalno potencirala kako mi je vreme da se oženim i pravim porodicu i zato je upravo ona bila jedna od prvih osoba sa kojima sam želeo da podelim velike vesti– ispričao je Nenad za Grand.online i otkrio kako mu je koleginica postala i kuma.

– Kada smo saznali da ćemo postati roditelji, pozvao sam Aleksandru i ona je toliko vrištala, da mi je probila bubnu opnu (smeh). Taj zvuk iskrene radosti nas je ganuo, i tada je moja supruga rekla: „Ova devojka će biti moja kuma“- ispričao je Neša i dodao da je danas retkost da se neko toliko obraduje tuđoj sreći, te da je to moralo da se na neki način kruniše.

6ac28a0975f5c90164d961b9c25b08c6f517ab51

Nenad je otkrio da i danas ponekad pozove svoju kumu kada negde „zaškripi“ kako bi mu dala savet kada je reč o poslovnim planovima.

-S vremena na vreme kada negde zapne ja pozovem nju, zna ona ponekad i nešto pametno da kaže. Pitam je šta bi uradila na mom mestu i lepo mi kaže vidi ovde ne bih tako, a ovde bih ovako. Znači mi to što je voljna da sa mnom podeli svoja iskustva. Ona peva otkida, svoja je i posebna, ima energiju koju narod prepozanaje. Sve što je do sada snimila su veliki hitovi – priznao je Nenad.

Kumovi su pre dve godine objavili i duetsku pesmu „Ti meni, ja tebi“ koja je za kratko vreme postala jedna od najslušanijih te godine, a ovu numeru možete poslušati u videu:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja/Printscreen,
Autor: A.Dačić