Aleksandra Mladenović progovorila o koleginicama na estradi: Za Priju i Viki nije štedela reči, a evo šta misli o njihovim karijerama

ALEKSANDRA MLADENOVIC NNK SNIMANJE 20122022 FOTO MUNJA 102 ok

Na estradi se rađaju velika prijateljstva ali i rivalstva među kolegama, međutim Aleksandra Mladenović ponosno ističe kako je kroz ovaj posao stekla prijatelje za ceo život koje smatra svojom porodicom.

Naravno, nemoguće je sa svima biti blizak, ali Mladenovićka je odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu kada je otkrila kakvo mišljenje ima o Aleksandri Prijović.

Jako lepo mišljenje imam o njoj. Dopadaju mi se njene pesme i način na koji gradi karijeru. Čekamo arenu da je podržimo– napisala je pevačica, a zatim priznala i kakva je sa Viki Miljković.

Jako poštujem Viki i volim njene pesme. Što se tiče dueta sa njom, zašto da ne- istakla je Aleksandra.

aleksandra mladenovic 2

Podsećamo, ona je nedavno u jednom intervjuu za Grand otkrila u kakvim je odnosima sa kolegom Ognenom Zdravkovskim koji je javno priznao kako mu je ona simpatična.

Nismo se upoznali, ali desiće se, ima dana. Upoznaćemo se. Ali ja njega ne gledam tim očima. Simpatičan je momak i prelepo peva, ali prosto nikada ga nisam gledala na taj način – ispričala je Aleksandra za Grand.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić