Na adresu Milice Todorović stigao nesvakidašnji poklon, pevačica ostala bez teksta (FOTO)

MILICA TODOROVIC NNK SNIMANJE 06122022 FOTO MUNJA 33 ok

Pobednica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Milica Todorović oglasila se na društevnim mrežama i pokazala je svima kakav poklon je stigao na njenu adrsu.

Naime, Milica je na Instragramu pokazala fotografiju velikog buketa cveća, a svi se pitaju od koga je stigao ovaj poklon.

Uz fotografiju ona je dodala i emotikon srca, pa su svi pomislili da je ovo iznenađenje priredio neko ko ima posebno mesto u njenom srcu.

Da li je ovo cveće stigo od njenog novog dečka još uvek ne znamo, s obzirom da Milica o privatnom životu ne priča puno u medijima.

340981208 903377827392932 4328321974267148459 n 2

Podsetimo, ona se pre nekoliko dana oglasila na mrežama i otkrila da će je publika uskoro gledati u glavnoj ulozi u nastavku popularne serije „Pevačica“.

Hvala celom timu na ogromnoj podršci, na savetima, na zagrljajima, mom najboljem Marku Janketiću na svakom osmehu (obožavam te), a posebno Gagi Antonijeviću, Nataši Drakulić i Igoru Đorđeviću na poverenju i sjajnom scenariju koji će vas oduševiti, sigurna sam! Kao što znate, gluma je moja druga ljubav i mislim da sam tek počela! Gledamo se u septembru na malim ekranima! Ljubav za sve – napisala je ona u fotografije sa seta.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković