Login/Registracija

Đorđe David otkrio sve o mitu i korupciji u „Zvezdama Granda“, ne može više da ćuti: „To definitivno postoji u mom slučaju“ (VIDEO)

DJORDJE DAVID ZG SNIMANJE 02032023 FOTO MUNJA 2 ok

Nedavno je kao atomksa bomba odejknula vest o mitu u „Zvezdama Granda“ o čemu su se oglasili gotovo svi članovi koji su stali u zaštitu svoje nepravedno optužene koleginice Snežane Đurišić.

Taman kada se medijska prašina slegla, a ceo slučaj završio u rukama advokata kako bi dobio i pravnu potvrdu, Đorđe David odlučio je da se oglasi i otkrije pravu istinu o mitu i korupciji koja je zadesila njega.

– U novinama su se pojavile razne priče o mitu i korupciji. Moram da priznam da to definitivno postoji u mom slučaju. Bilo je raznih aluzija i na novac i na to da ja imam nešto sa kandidatkinjama, nažalost ovo je prava istina– počeo je da objašnjava David, a ono što je usledilo niko nije očekivao.

djd

Ja ih ucenjujem da ću sa njima raditi ako mi donesu evo vidite ovo, to su te stvari tako da je ovo corpus delicti. Da, grešan sam i konačno je istina isplivala na videlo. Ljudi, šta da vam kažem, hvala vam- srećan i zadovoljan je izjavio roker u videu na svom Instagramu dok je pokazivao pažnju u vidu slatkiša koju je dobio od kandidata.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić