Login/Registracija

Žika i Sofra ponovo zajedno na sceni „Nikad nije kasno“, harmonikaš javno pohvalio novi orkestar, Jakšić nije štedeo reči za bivšeg saradnika: „Zaslužio si“

DSC09790

Na veliko iznenađenje svih, juče su se u emisiji „Nikad nije kasno“, pojavili Aleksandar Sofronijević i Milan Čolović koji su dočekami sa velikim aplauzom, a autor i domaćin emisije Žika Jakšić pozvao ih je da mu se priključe na sceni.

Sofra i Čolke objasnili su da su bili u drugom Grandovom studiju gde su snimali jednu emisiju i da nisu mogli da propuste da se jave starim prijateljima i saradnicima koji su se neizmerno obradovali što ih ponovo vide.

DSC09788

Dođi Sofro, ajde ovamo, jao vidi ih. Soćo, još malo kraj sezone. Znam sa Jocom si zajedno išao u školu, znaš verovatno i ostali deo ekipe, reci mi kako sviraju– upitao je Žika nakon što je izrazio zahvalnost na doprinosu koji je njegov orkkestar imao u ovom šou u prethodnim sezonama.

Sve ih znam to su divni umetnici. Oduševljen sam, odlično, svaka čast- pohvalio je Sofra novi orkestar.

DSC09779 1

Najbolji je ovaj orkestar. Sofron je Sofron, zaslužio si sve, ali ovi momci su doneli neku novu lepu energiju. Ova emisija je posebna hvala svima– dodoao je Jakšić sa čim se složio harmonikaš.

Celu emisiju kao i njihov susret pogledajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić