Login/Registracija

Otkriveni razlozi bračnog brodoloma repera Nenada Aleksića, prijatelj sve ispričao

9f87e277a9c042ed7f15530071acec25a5004ef4

Reper Nenad Aleksić Ša nedavno je sve iznenadio ekspresnim okončanjem braka posle jedva mesec dana, a mediji otkrivaju prave razloge bračnog bordoloma.
Redakciji Telegrafa javio se reperov prijatelj iz detinjstva, koji je upućen u većinu stvari iz njegovog života, a kako ističe, ne može više da gleda Nenadovu patnju.

-Nenad je dao sve od sebe da taj brak uspe. Predao se 100%, prihvatio dete kao da je njegovo, što nije mala stvar, i pružio mu pažnju i ljubav. On je dobar dečko, ali da moja supruga skriva telefon i stavlja šifru na isti je povod za nepoverenje i ljubomoru. Tako da je on imao sve razloge da bude ljubomoran – započeo je njegov prijatelj (ime poznato redakciji) i nastavio:

nenad aleksic

-A da ne govorim o tome što je na svakih par dana išla u Kraljevo i što joj je sve ispunjavao i išao tamo zbog nje. A ona izlazila i družila se bez njega, dok on sedi i čeka. Na početku braka sve treba da puca od ljubavi, a ona je njega izbegavala. Nije mu pružala pažnju koju zaslužuje. Tako da ga razumem za sve njegove postupke. A ako je najveći greh biti ljubomoran jer voliš ženu sa kojom si u braku i tražiš samo da ljubav bude uzvraćena, onda neka je grešan. Ima ko će za sve suditi – rekao je on.

43f4a6f1d6e2477d6ec4f8fdc3bdeaf77f2751c1


Nenadov prijatelj je istakao i da ga je često viđao ispred zgrade kako se igra sa Vanjinim sinom, a onda otkrio i zbog čega se Aleksić tako ponaša.

-Sa Nenadom sam o svemu razgovarao. Nenad ne želi da prihvati neke stvari zarad ljubavi koju želi da mu bude uzvraćena. Ne mogu da ga gledam kako govori da je samo on kriv, kada znam da nije tako – rekao je njegov prijatelj u jednom dahu.

e78ac7867d8cbc73e472b4b19b18a007b78b9e0c

Reper Nenad Aleksić Ša otkrio je javnosti da se razvodi od tiktokerke Vanje Aleksić, koju je oženio 20. jula ove godine.

Vanja je spakovala kofere i napustila njihov stan, a nakon Nenadovog javnog izvinjenja i pokajanja, odlučila je da porazgovara sa njim i donela odluku da ovo bude samo mala pauza, dok ne odluče šta će dalje.

BONUS VIDEO: Reper poklonio auto učesnici „Nikad nije kasno“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić