Login/Registracija

Reper Nenad Aleksić Ša potvrdio da je u braku sa lepom Vanjom: „Neko me konačno voli“ (FOTO)

Bivši zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša pre nekoliko dana šokirao je javnost kad je iznenada pokazao novu devojku koji je neko vreme skrivao, a onda sledećeg dana i stupio u brak sa prelepom Vanjom Aleksić.

On je sada u razgovoru za Pink otkrio kako njih dvoje proslavljaju Vaskrs, ko se pobrinuo za trpezu, ali i kakvi su im planovi za budućnost.

-Iskreno nakog svih loših stvari i ljudi koji su mi se desili u proteklih par godina sve mi ovo deluje i više nego nestvarno, da sam zaslužio jesam. Bez lažne skromnosti. Nama je svaki dan praznik, uživaćemo kao po običaju, smejemo se to je najbitnije – rekao je Ša i otkrio ko je u novopečenom bračnom paru zadužen za prazničnu trpezu.

-Za trpezu oboje, za farbanje ja sigurno nisam. Vanja je super ali što se tiče kuhinje tu ja više volim da petljam jer nešto i ne volim previše taj fazon da žena mora da bude domaćica, ma koliko god da ume i želi i trudim se da budem taj koji ugađa.
Reper je otkrio i prve bračne planove, kao i da li bi želeo da se ostvari kao otac.

-Planovi da ostanemo nasmejani i srećni i jednog dana, ako Bog da, uz njenog sina Viktora imamo jos jedno dete.

Na društvenim mrežama se pokazalo da je Vanja mlada majka, a reper je otkrio i da je za Uskrs spremio poklon iznenađenja njenom sinu, ne želevši da otkriva detalje. Naglasio je po čemu je ovaj Uskrs specifičan za njega, s obzirom da je dosta praznikaranije provodio u rijalitiju.

-Poseban je jer sam dobio najveći poklon, a to je da me neko konačno iskreno voli, naravno Vanja – rekao je Ša.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić