Login/Registracija

„Nikada to neću zaboraviti“ Rada Manojlović otkrila koliko joj je pomogla koleginica: „Imala je majčinski pristup prema meni“

RADA MANOJLOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 18OK 1

Prva emisija nove sezone popularnog tok-šoua „Zvezde Granda specijal“ upravo se emituje danas na TV Pink, a nakon letnje pauze u gostima su se kod Vesne Milanović i Siniše Medića ovoga puta našle Rada Manojlović, Suzana Jovanović i Aleksandra Mladenović.

RADA MANOJLOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 15OK

Pevačica Rada Manojlović priznala je da joj je leto bilo prilično radno i da ne stiže nimalo da se odmori.

-Ne spava se uopšte, ali nije mi žao. Suzana me najbolje razume – priznala je Rada koja se sa koleginicom nije videla šest, sedam godina, i otrila koliko joj je značila njena podrška na počecima karijere.

SUZANA JOVANOVIC I RADA MANOJLOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIPok

-Energija između nas dve se nijepromenila i Suzana je meni… Najpre smo iz istoga kraja, a i prva mi se našla kada sam došla u Beograd. Nikad neću moći da zaboravim kako je ona imala majčinski pristup prema meni iako po godinama nismo daleko. Kada sam počela da se takmičim verovatno je videla da sam ja iz skromnije porodice i da nisam bila osoba koja je imala scensku garderobu, štiklice i slično. Jedan dan me je pozvao Saša i rekao mi: „Rado, doći će moja Suzana po tebe, samo ti budi spremna i siđi“. Nisam znala o čemu se radi. Suzana dolazi tada po mene i nas dve pravac u tržni centar. Sve što sam ja pomislil i pogledala i što nisam možda ni znala da hoću ona je meni kupila. Nikada to nisam zaboravila – ispričala je Rada koliko joj je u početku karijere pomogla Suzana Jovanović.

BONUS VIDEO: Rada Manojlović zakazala sastanak sa Milanom Stankovićem

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić