Login/Registracija

Otac za primer: Na dan venčanja Đani sinu ispunio najveću želju (VIDEO)

ed5d2ee6a7b7f90831b8d41e0d9ee84fe6e6b17a

Zahuktalo se svadbeno veselje na svadbi Marka Trajkovića mlađeg sina folkera Radiše Trajkovića Đanija i njegove izabranice Minje u jednom prestižnom beogradskom restoranu, a dobra atmosfera ponela je sve, pa i folkera koji je odmah ispunio mladencima želju.

Screenshot 20230515 164954 Instagram

Naime, na direktno pitanje upućeno mladencima odmah nakon što su se zavetovali pred bogom na večnu ljubav u Hramu svetog Save, imaju li želju da im neko poseban peva na svadbi, mladoženja je kratko odgovorio:

-Đani.

Folker dobro raspoložen što ženi i mlađeg sina, rešio je da im ispuni želju, i to u sebi svojstvenom stilu, kao što to radi na nastupima stvarajući atmosferu za pamćenje. Đani je zapevao svom nasledniku a oduševljeni svatovi nisu časili ni časa da ga podignu na ramena, o čemu svedoči i video koji je objavio jedan od svatova, inače Đanijev mlađi kolega Ljuuba Perućica na svom Instagram nalogu.

Ovo je inače samo jedan od poklona, s obzirom da je bilo i drugih darova, o čemu su govorili ponosni roditelji novopečenog mladoženje, koji nisu krili sreću zbog još jednog slavlja u njihovom domu.

Screenshot 20230515 170132 Video Editor

-Sinu smo poklonili za venčanje sve što smo i prvom, krov nad glavom, ljubav, pare, kola, cipele dva broja veće pošto ga žuljaju- rekli su uz šalu Slađa i Đani, a na pitanje ko će biti najveseliji na svadbenom veselju koje sledi Đani je sa osmehom poručio:

-Videćemo, sve zavisi od količine alkohola!

Foto: Z.K.Munja/A.Dačić,
Autor: A.Dačić