Login/Registracija

Marija Šerifović prokomentarisala pobednicu Evrovizije, jedna stvar je posebno rastužila (VIDEO)

DSC08395

U toku je još jedno snimanje popularnog muzičkog šou programa „Zvezde Granda“, a pevačica Marija Šerifović u prolazu je kratko prokomentarisala ovogodišnju pobednicu, Šveđanku Lorin za koju slobodno možemo da kažemo da je kraljica prestižnog takmičenja s obzirom da je jedina u istroriji koja je pobedila dva puta.

Marija Šerifović koja je 2007. godine Srbiji donela pobedu na Evroviziji kratko je prokomentarisala i sumirala utiske.

Sad sam se tek probudila, ne znam gde se nalazim. Srećna sam što je Lorin pobedila, meni je ona zaista bila najbolja – kratko je prokomentarisla pevačica.

lorin

Kada je u pitanju naš predstavnik Luke Black koji je završio pri dnu liste, pevačica je samo kratko rekla:

Žao mi je što smo ove godine imali tako loš plasman.

Luke black samo mi se spava

Podsetimo, predstavnica Srbije 2007. godine, Marija Šerifović, sa pesmom „Molitva“ pobedila je na 52. Pesmi Evrovizije koje je održano u Helsinkiju.

Srbija, koja je tada kao nezavisna država po prvi put učestvovala na ovoj najpoznatijijoj evropskoj muzičkoj manifestaciji, dobila je ukupno 268 glasova.

Među prvima, pobedu Meriji Šerifović čestitao Deda Mraz, koji po legendi živi, upravo, u Finskoj. Po proglašenju pobednika, tim saradnika, među kojima je bila grupa „Bjuti Kvins“, Saša Milošević Mare, Vladimir Grajić, Saša Mirković i drugi, na čelu sa Šerifovićevom, u prvi mah nisu bili svesni šta je voditeljka izgovorila.

DSC08401

U jednom momentu kroz njih je prošlo bezbroj osećanja, pogotovo u Marijinom slučaju, koja se potajno nadala trijumfu. Posle nekoliko sekundi, kada je halom počelo skandiranje „Srbija, Marija, Serbia, Marija…“ svi su se zagrlili i počeli da skaču. Slavlje je trajalo celu noć, kao i primanje čestitki iz celog sveta.

Foto: Filip P./Youtube/Printscreen,
Autor: I.Grk