Login/Registracija

Emocije na vrhuncu: Đanijev sin i Minja romantičnim prvim plesom oduševili zvanice (VIDEO)

IMG 4122

U domu Trajkovića danas je jedan od najsrećnijih dana. Popularni pevač Đani i njegova supruga Slađa oženili su mlađeg sina Marka.

Radišin sin i izabranica Minja obavili su opštinsko venčanje, nakon čega su sudbonosno „da“ izgovorili i pred Bogom u Hramu Svetog Save, a onda je na red došao prvi ples.

Primetno je da mladoženja i mlada koja izgleda kao prava princeza blistaju od sreće, a njihove porodice ovaj trenutak doživele su veoma emotivno. Romantični ples supružnici su izveli uz Adilovu pesmu „Moje si nebo“ koju je pevač izveo lično.

IMG 4119

Mlada je goste oduševila dugačkom satenskom venčanicom, velom i bidermajerom bogatim crvenim cvećem, a novopečeni supružnici su sa Grand portalom podelili prve utiske.

-Odlično se osećamo, bilo je treme, ali me je brat posavetovao s obzirom da je on probio led. Mama i tata su me samo posavetovali da se držimo kao što se njih dvoje drže – rekao je uzbuđeno Đanijev sin Marko.

IMG 4121

Ništa manje srećni i ponosni nisu bili ni Đani i Slađa koji danas osmeh ne skidaju sa lica. Za ovu posebnu priliku Slađa je odabrala smaragdno zelenu haljinu koja je istakla njenu figuru.

Suva elegancija bila je i Đanijev izbor koji se pojavio u klasičnom crnom odelu.

– Stigao sam jutros sa puta i ovo je sve za minut završeno što se mene tiče. Pozvao sam Slađu i pitao gde je odelo od prošlog veselja, samo sam obuću promenio. Ženski deo se sprema i šminka od osam ujutru. Biće dosta kolega večeras, meni se emocije pale kada padne mrak! Ja sam kao vampir – nasmejao se Đani.

IMG 6e2e8b0c7a78c6c963ab7e097385cbe0 V

U videu ispod možete pogledati kako je izgledao ovaj dirljiv trenutak:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I.G.