Ceca iznenadila informacijom o Anastasijinom venčanju: „Ko vam je to javio?!“ (VIDEO)

DSC08409

Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je dobila status najzgodnije bake na estradi kada je njen sin Veljko po drugi put ostao otac. Iako su unuci postali njen centar sveta, pevačica je priznala da joj je često preko glave pitanja o njenom porodičnom životu te se našalila sa pripadnicima sedme sile.

-Zašto vi mene nikada više ne pitate da li sam se ja zaljubila, da li radim nešto drugo? Ili me pitate za Anastasijinu trudnoću ili za unuke- kroz smeh je rekla Ceca.

DSC08437

Nakon njenog komentara i osmeha koji nije skidala sa lica dok je ćaskala sa pripadnicima sedme sile ispred Grandovog studija, okupljeni novinari pomislili su da je pevačica konačno zaljubljena, što je nažalost ubrzo demantovala.

-Ma kakvi! Ne treba meni zaljubljenost da bih se ja dobro osećala. Ma samo sam se malo našalila (smeh)-priznala je pevačica.

Šalu na stranu, Ceca ne krije da uživa u ulozi bake, ali i da sa velikim nestrpljenjem iščekuje dolazak Anastasijine naslednice.

-Za sada nemam vremena da idem kod Anastasije u Španiju, ona je tamo još uvek i čeka papire. Imam mnogo nastupa, snimanje „Zvezda Granda“, a bliži se i finale. Sve su teži i teži krugovi, imam i svoj šou, ma baš mi je prebukiran raspored. Ako se desi nešto da mogu da pobegnem sigurno ću otići, to jedva čekam!

DSC08421

Iako Cecinoj naslednici cvetaju ruže u ljubavi, Ražnatovićeva tvrdi da nije upućena u detalje svadbenog veselja svoje mezimice.

-Meni niko ništa nije rekao! (smeh) Ja za sada ne znam ništa, je l’ vama neko javio?!- našalila se Ceca.

Svetlana ne krije da sve ide po planu i kada je u pitanju njen rad sa takmičarima najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu, a svoje oduševljenje zbog talentovanih mladih nada podelila je sa ekipom Grandove redakcije.

-Moji kandidati su spremni, ali nije isto raditi u studiju i kada oni izađu na ovu binu. Imaju ogromnu odgovornost, znaju da ih gledaju milioni. Potpuno ih razumem. To su sve divna i talentovana deca i stvarno izmešu nas vlada lepa emocija- rekla je za Grand, a sa kojim takmičarima iz prošle sezone je ostala u kontaktu saznajte u videu ispod:

PROĆITAJTE I:

Foto: F. Pavlović,
Autor: J. Jović/ A. Milinković