Olja Bajrami iznela nepoznate detalje o Šejli Zonić: „Na njoj se to ne vidi“ VIDEO

Gotovo da nema onoga ko ne prati najpopularnji muzički šou „Zvezde Granda“, a jedan od najvećih fanova ovog takmičenja je pevačica Olja Bajrami.

Otvoreno i bez dlake na jeziku, Olja je u ekskluzivnom intervjuu za Grand otkrila da joj je ove sezone favorit Šejla Zonić sa kojom sarađuje već godinama.

-Moram da kažem da bih izdvojila moju pesmu „Dijagnoza“ čiji je autor muzike i teksta upravo Šejla Zonić, moja prijateljica i koleginica koja se takmiči ove sezone u „Zvezdama Granda“. Sa tekstom se najviše pronalazim u toj pesmi – rekla je u razgovoru za Grand.

@bajramiolja

@Šejla Zonić i ja zelimo da Vam se zahvalimo sto ste izvodjili pjesmu “DIJAGNOZA” sa albuma. Inace je ova pjesma Šejlin prvi autorski rad na koji smo svi preponosni. Uzivajte. Sejla volim te. #oljabajrami #sejlazonic #zvezdegranda #viralvideos #foryou #viral #viralvideo #balkan #tiktok #muzika #bosna #austrija #hrvatska #srbija #njemacka

♬ original sound – Olja Bajrami🥀

Olja je naglasila i kako Šejla apsolutno zaslužuje da trijumfuje u ovogodišnjoj sezoni popularnog muzičkog takmičenja.

-Mislim da je ona jedan ogroman talenat plus školovani muzičar i profesor. Dobar čovek, dobar drug, odličan muzičar i baš ona zaslužuje pobedu. Svi koji glasate, glasajte za moju Šejlu. Ona se zaista pokazuje u svakoj emisiji sve bolja i bolja – naglasila je Olja.

olja i sejla 1

Pevačica je istakla da Šejli skida kapu zbog neverovatne hrabrosti koju pokazuje na sceni iz subote u subotu.

-Šejla nema tremu, to znam, a poslednji put smo se videle kada je izašao moj album. Popile smo kafu i dale par intervjua. Zapravo nisam je ni pitala, ali mislim da nema tremu, a ako je i ima, na njoj se to ne vidi, dok ja uvek imam tremu i zato se nikad nisam takmičila. Hiljadu puta sam bila na toj bini, sve je to prekrasno, ali sad ja da izađem i da se takmičim, to ne. Kada su nastupi u pitanju, to je drugo, kao i emisije, ali kada je reč o „Zvezdama Granda“ nikada se nisam prijavila baš zbog toga – ispričala je za Grand, a potom dodala:

-Pevam već 15 godina i kada sam tek počinjala i imala prvi svoj hit „Pola Balkana“ kao i duet s Dinčom, taj period bio najlepši jer mi je sve bilo novo. Svaki taj nastup i publiku koja mi je prilazila sa toliko ljubavi doživljavala sam kao nešto neverovatno. Sada je to u malo drugačijem obliku, ali te interakcije i ljubavi publike ne manjka.

olja bajrami šejla zonić

Vest da je pukla njena veridba i da je bacila prsten nedavno je uzburkala region,a li pevačica nije želela da se vraća na ovu temu.

-Stavila bih tačku na to nešto što se izdešavalo. Sada je sve ok i to je ono što je najbitnije, prsten će da dođe kad bude vreme, a zaljubljena sam sto posto – priznala je Olja i objasnila zbog čega sada ne otkriva detalje svog emitovnog života:

-Dala sam sve na tacni kada je bilo reč i o mojoj veridbi, a u poslednje vreme sam uvidela da to i nije baš pametno i odlučila da povučem ručnu i da ne pričam o svom privatnom životu. Bolje da se bavim muzikom, da pevam i plešem.

66389ef28a540975cf8fcb58fe99a8f4b8a3a2ee

Kako je za Grand priznala, ljubavni brodolom je nije pokolebalo da i dalje bude vedrog i optimističnog duha.

-Ako ćemo da govorimo o kvantnoj fizici o tome možemo da pričamo tri dana. Verujem u energiju i Tesline zakone, a što se tiče toga da ima tih negativnih energija na slikama i slično, nisam baš neko ko veruje u takve stvari. Smatram samo da koliko daš toliko i dobiješ, koliko se u životu ponudiš toliko ti se i vrati. U suštini dobiješ ono za šta si u životu spreman, za ono što nisi i ne dobiješ. To je neka moja teorija – dodala je pevačica.

9856439a889c63ee676c7853039c21407b69f985 630x426 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić/S.Stojanov