Džejla Ramović otkrila ko je bio njen drugi izbor za mentora u „Zvezdama Granda“: Ovo niko nije mogao da pretpostavi VIDEO

Popularna pevačica Džejla Ramović proslavila se u takmičenju „Zvezde Granda“, u kome je trijumfovala pre nekoliko godina kada je osvojila simpatije celog regiona kao jedan od najboljih ženskih vokala na našim prostorima.

Ona je u razgovoru za Grand otkrila kako pamti svoj prvi dolazak u Grandov studio.

-Sećam se kada sam došla da smo se tada skupljali svi u restoranu pored i bilo nas je nenormalno mnogo. Ja sam u autu obukla ono što ću obući kada sam pevala „Crno i belo“ na mom prvom pojavljivanju u „Zvezdama Granda“. Sećam se tog spremanja u automobilu, pa sam sela u restoran, završila nešto tu kratko i onda na binu direktno, ali ja to sve vidim kroz maglu – prisetila se Džejla sa osmehom na licu.

GONLINE.01 45 11 27.Still165

Na pitanje da li je još uvek ima tremu kada dođe na Košutnjak u studio gde je pobedila, pevačica je odgovorila:

-Jako, pogotovo pre. Sad sam se još donekle i navikla, a nakon pobede kada sam dolazila mi je bila nenormalna trema, osećaj koji je i sada tu kad izađem pred taj žiri. Neki čudan, a prelep i poseban osećaj – rekla je ona, a zatim dodala koliko joj je takmičenje promenilo život:

-Kompletno. Zadržala sam sebe istu u suštini, a sve ostalo što se tiče posla je došlo na svoje mesto i zahvaljujući ovom takmičenju su mi se otvorila mnoga vrata.

PB DZEJLA RAMOVIC I HENY ZG SNIMANJE 22042024 FOTO MUNJA 8

Džejla je otkrila da li uspeva da isprati sadašnju sezonu „Zvezda Granda“, a zatim da li bi ponovo izabrala Mariju Šerifović za mentora ukoliko bi se našla u toj situaciji.

-Koliko mogu ispratim, ali ne mogu da kažem da pratim svaku subotu. Veorvatno bih. Ja sam uvek govorila da je to bio moj prvi izbor, a drugi je bio Bosanac – iskrena je pevačica.

PB DZEJLA RAMOVIC I HENY ZG SNIMANJE 22042024 FOTO MUNJA 5

U razgovoru za naš portal, Džejla je otkrila kako je izgledao njen prvi kontakt sa Sašom Popovićem.

-To je bilo u prvim „Zvezdama Granda“ na bini. Svi mi prvi kontakt sa njim imamo kada izađemo na binu i vidimo ga. On je sedeo sa naše desne strane, bio je potpuno drugačiji koncept studija i svega – istakla je ona.

Pesma pod nazivom „Sparta“ prvobitno je bila namenjena Milici Todorović, a zatim Mirzi Selimoviću, a Džejla je sada otkrila kako je popularni hit na kraju ipak završio u njenim rukama.

-Ta pesma je prvo bila od Milice Todorović, pa je Mirza uzeo od nje i onda sam ja slušala sa njegovim prijateljem neke njegove nove pesme i on mi je pustio „Spartu“. Nije mi rekao ništa, ni čija je, ni da je Mirza sprema i ja sam rekla da mi se pesma mnogo sviđa i da li mogu ja da je snimim. Rekao mi je da je Mirzino i da možemo da ga pitamo, a on je naravno rekao da mi ustupa prava za tu pesmu i da je snimim – objasnila je pevačica.

GONLINE.01 44 50 19.Still168

Džejla je jedna od retkih pevačica koja uspeva da gradi muzičku karijeru, a u isto vreme i da studira, te je za Grand otkrila kako sve postiže.

-Završni semestar, već sam pri kraju. Sada sam onlajn i dosta mi je lakše zbog posla, a inače mi je bilo mnogo naporno putovati i uklopiti to dvoje, istovremeno raditi i biti dobar u oba. Zato sam odlučila da pređem na onlajn, da uspem da uklopim oboje – zaključila je ona.

BONUS VIDEO: Džejla Ramović progovorila o porodici i Marijinom albumu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović / Printscreen,
Autor: K. Marković