Prva fotografija sa krštenja sina Marije Šerifović: „Postao si Božje dete“

marija serifovic foto

Pevačica Marija Šerifović juče je krstila sina Maria u Hramu Svetog Velikomučenika Dimitrija u Beogradu, a sada je objavila fotografiju svečanog čina na svom Instagram profilu.

Dirljiv prizor raznežio je brojne pevačicine pratioce, a Marija se emotivnim rečima obratila svom nasledniku.

Juče smo slavili Vasilija Ostroskog, zatim moj prvi Američki Mother’s day 😊 ali i krštenje mog malog plavookog mekanog pamuk princa. Postao si Božje dete i neka te Bog i Sveti Vasilije čuvaju od svakog zla a ja od tuge i ljudi – napisala je Marija.

Inače Marija je želela da svog naslednika krsti simbolično na dan krsne slave Sveti Vasilije Ostroški u krugu članova porodice, kumova i bliskih prijatelja.

Nakon toga pevačica je organizovala žurku u jednom prestoničkom restoranu gde se i sama latila mikrofona i otpevala „Ti mi uvek trebaš“ koju je snimila sa majkom Vericom Šerifović, a potom i „Uspori malo sudbino sestro“, numeru Džeja Ramadanovskog.

ipiccy image 11 3

Podsetimo, Marija Šerifović je pre nekoliko meseci dobila sina Maria, kog je na svet donela surogat majka, a od kada je Mario stigao u dom pevačice, Šerifovićeva uživa u svakom trenutku provedenim sa svojim naslednikom, a njihove zajedničke momente često deli sa pratiocima na društvenim mrežama.

-Hvala što ste tu od prvog dana. Hvala što ste podržali svaku moju odluku. Hvala što ste me gurali napred onda kada sam i sama na trenutak zastala. Hvala što ste ovu tajnu čuvali! Ovo vam neću zaboraviti nikada! Puno puta sam rekla, ali ću ponoviti sada… Ispod mojih krila će za vas uvek biti mesta dokle god hodam, stojim i postojim je sve moje vaše! A sada idem da mućkam mleko– poručila je pevačica tada.

BONUS VIDEO: Svi detalji krsštenja sina Marije Šerifović

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović / Instagram / serifovic,
Autor: K. Marković