Haos na promociji Milice Pavlović, urgirala policija VIDEO

Nakon medijske ilegale, Milica Pavlović vratila se na velika vrata i obradovala svoju publiku sa tri nove pesme i dva iznenađenja povodom čega je danas okupila pripadnike medija na prelepoj lokaciji pored reke.

Poznata kao pevačica koja ulaže neverovatan budžet u svoju karijeru, Milica se i ovog puta potrudila da priredi saradnicima i novinarima druženje za pamćenje, međutim pre njegog izlaska dogodila se neočekivana situacija.

Policija na promociji Milice Pavlović

Naime, u vilu je „upao čovek obučen u crno“, koji je pokušao da joj odnese kofer sa dijamantima. Naravno, to je sve bila u pitanju gluma, s obzirom na to da je pevačica poznata po iznenađenjima.

ipiccy image 3 7

Svi su sa osmehom prihvatili mini predstavu koja je urađena u svrhu promocije, nakon čega se nasmejana Milica izašla pre novinare.

Pavlovičeva je zablisatal u belom odelu koje je savršeno naglasilo njeno vitko telo, dok je pozirala pred okupljenim fotografima, nakon čega je odvojila vreme da se svima posveti i otkrije dalje planove u karijeri.

image00006 2

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I :

Foto: A. Dačić,
Autor: S. Čumić/A. Dačić