Login/Registracija

Ekskluzivno: Nakon žestokih prozivki kolege oglasio se Ljuba Perućica i zakucao komentarom

Pre samo nekoliko dana popularni pevač Ljuba Perućica govorio je potpuno otvoreno o estetskim korekcijama, ali i fizičkom izgledu javnih ličnosti.

Međutim, jedna Ljubina izjava izrevoltrala je njegovog kolegu Mirka Gavrića koji ga je žestoko potkačio putem društvenih mreža.

-Na putu do kuće ulovim na portalu izjavu jednog, očigledno maloumnog pevača koji kaže sledeće: „Nije lepo da imaš 200 kilograma ni izađeš na televiziju.“ Ne, momak. Nije lepo da si glup, a praviš se pametan. Takođe kao javna linost treba da prihvatiš razlike u svakom smislu, a ne da budeš površan i ograničen. Uostalom, ovo bi trebalo da znaš jer si i ti „drugačiji“! – poručio je Mirko vidno izrevoltiran, a potom uputio podršku svim osobama koje imaju višak kilograma.

-Podrška za sve debeljuce na planeti. Ja odlično znam sa čime se borite i kroz šta prolazite. I debeljuce su ljudi, i to sa velikim srcem i dušom. Trebalo je adekvatno telo za tu veličinu- dodao je Gavrić, a Ljuba se nakon njegove izjave nije oglašavao sve do sad.

Ekipa Grandove redakcije kontaktirala je Ljubu koji u prvi mah nije bio u toku sa situacijom. Međutim, čim smo mu objasnili o čemu se radi, Perućica se oglasio ekskluzivno za Grand.

-Kao prvo, kakav komentar mogu da imam kada Mirko Gavrić komentariše? Zašto bih se uopšte obazirao na njegove komentare. Ok ja se mozda „pravim pametan a glup sam“, ali nije ni on očigledno ništa bolji. Uopšte neću da nastavljam temu kada je on u pitanju, ali neću da dozvolim da se moje reči izvrću jer ja nemam ništa protiv osoba koje su punije- počeo je Ljuba, a potom se dotakao i svog izgleda.

-Kao što znate i ja se ceo život borim sa tom istom kilažom i trudim se da gladujem da bih smršao, jer smatram da nikome od moje publike ne bi bilo lepo da dođem do 200kg i da me takvog vide na TVu ili bilo gde. Ja ni sada nisam zadovoljan svojim izgledom i nisam „televizičan“ zbog svoje kilaže što i drugi vrlo često komentarišu pa nikome ne kažem da je glup zbog toga.  Nadam se da mi nikada u životu neće biti toliko dosadno da svoje vreme gubim komentarišućo tuđe izjave sa portala- zaključio je Perućica za Grand.

Podsetimo, sporna izjava dogodila se pre nekoliko dana kada je Ljuba za Grand priznao da je uradio nekoliko estetskih korekcija, ali i prokomentarisao izgled javni ličnosti.

-Ja volim da izgledam lepo i volim da dorađujem svoje slike, da izgledaju lepše, ali ne volim da preteram u obrađivanju pa kad me vide na nastupu da me ne prepoznaju. Svakako se treba truditi da čovek napreduje ali bez preterivanja. Ljudi prate naš životni stil, nije lepo da imaš 200 kilograma i izađeš na televiziju. Ljudima treba da bude ugodno i da slušaju i da gledaju- rekao je Perućica.

BONUS VIDEO – Ljuba Perućica o estetskim zahvaima i izgledu javnih ličnosti

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović