„Stvari su izgledale nepopravljive“ Nikolina Kovač na Dan zaljubljenih otvorila dušu o braku sa Sašom Kaporom: „Džabe pokloni ako nema ljubavi“

Nikolina Kovač Dan ljubavi
Nikolina Kovač Dan ljubavi / Foto: Z.K.Munja

Nikolina Kovač i Saša Kapor jedan su od najskladnijih parova na estradi, a recept za njihovu ljubav koja traje duže od decenije, vrlo je jednostavan.

Nikolina je u razgovoru za Grand podelila tajnu uspešnog braka sa Sašom, a otkrila je i kako će par proslaviti Dan zaljubljenih.

Nikolina Kovač Dan ljubavi slavi svakoga dana

-Ljubav je smisao postojanja svakog čoveka, ljubav mi je pomogla u mnogim trenucima kada su stvari izgledale nepopravljive. Smatram da se sve može prevazići ako postoji istinska ljubav i da ljudi isključivo treba da ulaze u vezu ili brak iz ljubavi – rekla je Nikolina za Grand.

Nikolina Kovač i Saša Kapor uživaju u ljubavi svakog dana
Foto: Z.K.Munja

Nikolina Kovač otkrila šta je dovoljno za uspešnu ljubav

Pevačica je naglasila i da se prava ljubav oslikava u sitnicama, a otkrila je i kako jedno drugog iznenađuju.

– Ne mora to da bude nešto spektakularno. Dovoljna je jedna topla jutarnja kafa, iskreni zagrljaj i da vam voljena osoba kaže: „Ti to možeš“, da bude vetar u leđa i podrška. Zato svaki dan treba slaviti ljubav – dodala je Nikolina.

Nikolina Kovač Dan zaljubljenih
Foto: Z.K.Munja

Nikolina Kovač i Saša Kapor ne robuju datumima

Lepša polovina bračnog para Kapor rekla je da nisu od onih koji pridaju veliki značaj datumima, pa je tako i kada je reč o Danu ljubavi.

-Mi nismo neko ko robuje datumima i da nešto mora da bude striktno baš na taj dan. Sitnice su najvažnije, podrška, iskreni zagrljaj. Sve je to nekako podrazumevajuće postalo, a ustvari to je najvažnije. Džaba i pokloni i sve ako nema ljubavi. Zato treba ceniti nekoga ko vas iskreno voli i ne treba to nikada podrazumevati – objasnila je Nikolina za Grand.

sasa kapor i nikolina kovac 33

BONUS VIDEO: Tamara Dragić otkrila da li se seli iz Srbije zbog ljubavi

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić