Login/Registracija

Niko je ne bi prepoznao: Pogledajte kako je Nikolina Kovač izgledala na prvoj audiciji za „Zvezde Granda“ (FOTO)

ZG SCENA TOTAL FOTO MUNJA 4

Muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ do sada je iznedrilo sijaset dobrih i kvalitetnih pevača kojima je pošlo za rukom da naprave velike muzičke karijere.

Putem audicije, Saša Popović je uvek birao one najtalentovanije koji su uz to imali sreće da se kasnije pojave u najgledanijoj emisiji na Balkanu.

Jedna od njih je danas uspešna pevačica Nikolina Kovač koja danas važi za jednu od najlepših i najbolje odevenih žena na našoj javnoj sceni.

Ona se prvi put na audiciji pojavila kada je napunila šesnaest godina, a mnogi je danas ne bi prepoznali jer je pre svega imala drugačiju boju kose.

nikolina kovac audicija

Bila je obučena u sladu sa svojim godinama, a pevala je numeru „Zagrli me ti i oprosti mi“ i već tada se moglo zaključiti da će jednog dana biti velika pevačica.

Tada ipak nije uspela da se plasira u takmičenje, pa se 2010. godine ponovo pojavila na audiciji i tada je uspela da uđe među najbolje pevače.

nikolina audicija 1

I na drgoj audiciji takođe je imala tamniju boju kose, ali se odmah primetilo i koliko je napredovala pevački za samo nekoliko godina.

nikolina audicija

Nikolina je danas uspešna pevačica koja strpljivo i polako gradi svoju karijeru, a u međuverenu se udala za kolegu Sašu Kapora sa kojim ima dvoje dece.

BONUS VIDEO – Suzana Jovanović o porodici:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/yutube,
Autor: A.Milinković