Snežana Kačar napustila Zvezde Granda, donela drastičnu odluku nakon spornog nastupa: „Nažalost stavljam tačku“

Snežana Kačar napustila Zvezde Granda
Snežana Kačar napustila Zvezde Granda

Nastup Snežane Kačar ove subote izazvao je žestoku raspravu među članovima žirija čiji su komentari rasplakali takmičarku. Iako je Kačarova prošla u naredni krug iz baraža, ona je nakon emisije donela odluku da napusti takmičenje.

Ovu vest podelila je na svojim društvenim mrežama gde je otkrila zbog čega se odlučila na ovakav korak.

Snežana Kačar napustila Zvezde Granda

Vidim da je moj nastup u ovom krugu izazvao bezbroj reakcija i da su mišljenja podeljena. Želim, pre svega, da se zahvalim ljudima koji me prate i podržavaju, koji su tu od početka, a i vama koji ste sada uz mene. Takmičim se tri sezone kako bih videla svoj napredak i znam da sam dosta napredovala, ali isto tako ima još mnogo toga na čemu treba da radim– počela je svoju ispovest Snežana koja je uprkos kritikama zahvalana na iskustvu.

Ovo je jako surovo, ali želim da to nekako ide mirnim putem. Prezahvalna sam produkciji, najviše Saši, Miliju i Mikici koji su od samog početka verovali u mene i to nikada neću zaboraviti. Nažalost, stavljam tačku na ovaj format, ali ću ga zauvek pamtiti po lepim momentima i ljudima koje sam tamo upoznala. Hvala vam– objasnila je Kačarova.

IMG_2290

Za naš portal otkrila je i kako je njena mentorka Viki Miljković reagovala na njenu odluku.

Žao je i njoj, ali razumela je– odgovorila je Snežana.

Iako je ovu odluku donela nakon ozbiljnog razmišljanja, pevačica se slomila kada su, nakon što je saopštila ovu vest, počele da joj pristižu poruke podrške na kojima se javno zahvalila uz suze.

BONUS VIDEO– Snežana Kačar- Povredili su me komentari:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić