„Bilo je momenata u odrastanju kada mi nisu prijale kamere“: Nikolija Jovanović o teškim životnim trenucima (VIDEO)

Popularna pevačica Nikolija Jovanović sinoć je oduševila publiku kao posebna gošća na koncertu Milice Pavlović u dvorani „Spens“ u Novom Sadu, a njen neočekivani nastup bio je jedan od vrhunaca večeri.

Nikolija nije krila uzbuđenje zbog prilike da se pridruži Milici na sceni i da zajedno sa njom oduševi publiku.

-Utsici su fantastični. Milica je jedna od najvatrenijih i najenergičnijih žena na našoj estradi. Kada su dueti u pitanju, ako se pojavi neka dobra pesma, zašto da ne? Verujem da smo dobar spoj – istakla je ona.

image 8 1

Ona je takođe otkrila da li planira uskoro da održi svoj koncert i obraduje veliki broj fanova.

Sigurno će biti uskoro koncerata, ne u ovoj godini, ali možda u sledećoj. Jedan koncert zahteva veliku pripremu, a sada nisam imala vremena da odvojim. Čekala sam da imam dosta albuma i da bude pravi trenutak – rekla je Nikolija.

0?ui=2&ik=5f9da5983d&attid=0

Pevačica se dotakla novog dueta Cece Ražnatović i Vojaža pod nazivom „Muškarčina“, ističući da joj se dopada.

-Mislim da je važno da ljudi eksperimentišu sa muzikom. Ceca je vrlo muzikalna i mislim da odlično može da pliva u svakom žanru, zato što kada je neko talentovan, ima glas i stas, sve je dozvoljeno- istakla je Jovanovićeva.

image 8 2

Nikolija je sa osmehom na licu istakla koliko joj je drago što je modernija muzika sve popularnija, te je naglasila da sada može da parira folk muzici.

-Drago mi je što je i modernija muzika dostigla veliki uspeh. Mogu slobodno da kažem da sada moderna muzika može da parira folku – rekla je pevačica.

image 8 3

Nikolija je osoba koja uspešno čuva privatni život daleko od očiju javnosti i medija, a sada je otkrila iz kog razloga je to tako.

-Zato što mislim da je to formula za srećan privatan život i mislim da je lepše čuvati privatnost samo za sebe. Sigurno je bilo momenata u mom odrastanju kada mi nisu prijale kamere, definitivno je bilo toga i moguće da je to uticalo na tu odluku – zaključila je ona.

BONUS VIDEO: Nikolija gost na koncertu Milice Pavlović u Spensu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: A. Dačić,
Autor: K.Marković / A.Dačić