„Na estradi uvek postoje tračevi“: Boban Rajović za Cecu Ražnatović imao da kaže samo jedno: „Publika neka sudi“ (VIDEO)

Uzbudljiva atmosfera zavladala je sinoć u dvorani „Spens“ kada je popularni pevač Boban Rajović neočekivano stupio na scenu kao gost na koncertu Milice Pavlović.

Rajović je svojim pojavljivanjem izazvao oduševljenje prisutnih fanova, koji su burnim aplauzima pozdravili njegov nastup.

image 8

Pre koncerta, Rajović je razgovarao sa pripadnicima sedme sile, dajući ekskluzivne izjave o svojoj karijeri i kolegama sa estrade.

Pevač je nedavno održao spektakularni koncert u Podgorici, a sada je otkrio svoje utiske sa oduševljenjem.

-Podgorica je grad gde sam ja odrastao i zaista pokušavam da budem skroman. Žargonski ja jesam pokorio Podgoricu i meni je drago da prvi put na petnaest mesta po gradu vidim da piše da je rasprodato. Drago mi je kad to vidim, a koncert treba da bude tek pet dana posle toga. Posebno mi je drago zato što sam tu odrastao, učio školu i onda, što se kaže, biti u svom selu prvi ti daje na značaju i puni samopouzdanje – istakao je Boban.

BOBAN RAJEVIC NNK SNIMANJE 15032024 FOTO MUNJA 19 ok

Rajović se redovno pojavljuje kao gost kod svojih koleginica na koncertima poput Aleksandre Prijović, Dragane Mirković, Milice Pavlović i tako dalje.

-Pokušavam za svih 25 godina karijere da budem dobar sa svim koleginicama i kolegama, zaista mi bude zadovoljstvo kad me neko pozove. Sa Milicom Pavlović se znam dugi niz godina i puno je podržavam, baš mi je drago da sam ja njen gost – rekao je pevač, pa dodao da li nekada sa koleginicama ogovara kolege:

-Ja sam neko ko zaista nema potrebe da ogovara kolege, ali da bude tako nekih pričica, bude. Na estradi uvek tračevi postoje, ali pokušavam da zaobiđem da bilo koga pominjem u negativnom kontekstu – dodao je Boban.

5950e37570ecf3c5495e85c1f2e9c9acbfe49cd7

Rajović je otkrio kako mu se dopao novi duet dve velike zvezde Cece Ražnatović i Željka Joksimovića pod nazivom „Više od sreće“.

-Top. Dve velike face kao što su Ceca Ražnatović i Željko Joksimović, to je zaista dobra muzika i aranžman. Ja to od srca iskreno kažem, ali tu je publika da sudi, da li će dobro proći ili neće – zaključio je on.

BONUS VIDEO: Boban Rajović i Milica Pavlović – Usne boje vina

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / Grand,
Autor: K.Marković / A.Dačić