„Mislio je da sam skrenula sa puta“ Nikolija Jovanović otvorila dušu o ocu: „Nije bio srećan što sam pevačica“

nikolija jovano

Nikolija Jovanović nikada nije želela da gradi ime na slavu svoje majke Vesne Zmijanac, međutim jednom prilikom je iskoristila što je ćerka poznate pevačice.

Naime, iako nije volela da se poziva na majku u par navrata je upravo zbog toga uspela da uđe na određena mesta.

vesna zmijanac interv

U trenutku kada nisam mogla da uđem u klub pa sam rekla ko mi je mama, pa su me pustili u klub. Exit je bio i imala sam vip i zaboravila sam i nisam prošla na šarm i stvarno sam izbegavala nisam to volela da se pozivam na mamu i kažem: „Moja mama je Vesna Zmijanac“, i nije mi verovao dok mu nisam pokazala sliku– ispričala je pevačica.

nikolija jova

Nikolija je otkrila i kako je počela da se bavi pevanjem.

Htela sam da oformim bend sa 13 godina, tada je hevi metal bio na tapetu. Hip hop je moja uvek bila ljubav, ali imala sam razne faze, sve što nije bilo mejnstrim. Onda je počeo da mi se sviđa raskalašan život i onda sam zavolela i mejnstrim- iskrena je Jovanovićeva koja je uprkos studijama odlučila da je pevanje njen poziv.

U studentskim danima društvo me je čulo i nateralo da uđem u studio sa tuđim pesmama i počela da nastupam po grčkim klubovima i tako se rodila ta ljubav. Tata uopšte nije bio srećan, mislio je da sam skrenula sa pravog puta, ali ja ne mislim tako. Svi treba da radimo ono što osećamo– rekla je za Extra Fm.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić