„Sedim u sobi i plačem“: Dragana Mirković objavom šokirala sve, a onda zauvek obrisala: „Opet ista priča“ (FOTO)

Dragana Mirkovic 2

Posle 24 godina braka muzička zvezda Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić doneli su odluku da se sporazumno razvedu, iako je ona priznala da su se rastali još pre tri godine, pa o tome i dalje ne prestaje da se priča.

Dragana je aktivna na mrežama u poslednje vreme, a jednom objavom na svom Fejsbuk profilu je sve iznenadila.

dragana mirkovic arena drugi dan foto filip 3

Naime, Dragana je svojim pratiocima otkrila kako je poslednji period njenog života za nju bio veoma težak i da je često plakala, ali da je ipak morala da održi zakazane koncerte.

-Imala sam jedan težak period u životu i to je bilo skoro. Znam da imam koncert, u sobi sam, sedim i plačem, obrišem suze, izađem na binu i uradim koncert. Završim sve nasmejana. Dođem i vratim se u sobu – opet ista priča. Ali zapamti, kada ti je najteže, tada budi hrabra i bori se. Probudi u sebi inat i veruj da ćeš pobediti – napisala je Dragana na svom Fejsbuk nalogu.

image 7

Ono što je zanimljivo jeste to da je Dragana ovu objavu brže-bolje obrisala sa profila, a razlog još uvek nije poznat.

Podsetimo, Dragana se obratila javnosti i saopštila da se razvodi nakon više od dve decenije braka.

-Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak – rekla je ona.

IMG 2284

BONUS VIDEO: Dragana Mirković – Prvo oglašavanje nakon razvoda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

(Blic.rs)

Foto: Z.K.Munja / Facebook,
Autor: K.Marković