„Trebalo je volje i žrtve“ Nikola Rokvić otkrio sa kim je krenuo na put koji će trajati više od 30 dana: „Pojedinac ne može sam“ (FOTO)

nikola rokvic 3

Nikola Rokvić započeo je hodočašće put Grčke od 1.060 kilometara do manastira Svetog Nektarija Eginskog, a na tom putu će prikupljati sredstva za pomoć dečjoj onkologiji.

Od trenutka kada se odlučio na ovako human gest, Rokvić pratioce na društvenoj mreži obaveštava o svemu, a na put od 30 dana, koliko bi trebalo da traje putešestvije, ima pomoć, kako je napisao, svoje braće koje će uskoro predstaviti.

nikoo

Pojedinac ne može sam ništa. Sa mnom kao podrška i tim su moja braća – napisao je pevač i dodao:

Uskoro ću ih i lepo predstaviti, trebalo je ljubavi, volje i žrtve da se krene na put od 30 plus dana– istakao je na svom Instagramu.

Veliku podršku, bez koje ne bi ni mogao, Rokvić ima u svojoj porodici, pre svega supruzi Bojani, deci, braći i majci Slavici, koji su ga i ispratili na ovaj put.

nro

Podsetimo, Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana osnovali su fondaciju koja ima za cilj da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija, a pevač je pešaka krenuo put Atine, do manastira Svetog Nektarija Eginskog, i na tom putu će prikupljati sredstva za dečju onkologiju.

Naša želja je da zajedničkim snagama prikupimo neophodna sredstva za kupovinu aparata koji će pomoći u dijagnostikovanju kancera mozga kod dece, kao i renoviranju dela dečije onkologije. Za to nam je potrebno 200.000 evra, a ja ću sa ovog svetog mesta krenuti peške putem Atine, tačnije do ostrva Egine i manastira Svetog Nektarija Eginskog i tim putem od 1060 km prikupljaću neophodna sredstva. Zato pozivam sve kompanije, pojedince, ali i moje prijatelje da nam pruže podršku i da ostvarimo ovu veliku misiju– istakao je pevač u svom obraćanju.

Rokvić je krenuo iz Hrama Svetog Save, gde su se okupili njegovi najbliži, kao i duhovni otac, kako bi ga ispratili na ovaj put. Njihov rastanak je bio veoma emotivan, te su se mnogi rasplakali.

(Kurir)

BONUS VIDEO- Nikola Rokvić odbio Džejev hit:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Č.