LJUDI U ŠOKU: Nikola Rokvić krenuo peške u Grčku, evo šta je razlog

nikola rokvic 4

Pevač Nikola Rokvić iznenadio je sve odlukom da u Grčku krene peške i pređe čak 1150 kilometara.

Nikola bi trebalo da stigne do Egine, gde će se pokloniti Svetom Nektariju Eginskom.

NIKOLA ROKVIC NNK SNIMANJE 05102023 FOTO MUNJA 51 ok

On je pre odlaska, sa porodicom posetio Hram Svetog Save, gde se pomolio i otkrio razlog zbog kog će u Grču otići pešice.

– Odlučio sam da iz ljubavi prema ljudima krenem na ovaj put i nadam se da će biti na radost mnogih, nadam se da će biti na uzrastanje mnogih, nadam se da će biti na pomoć mnogih. Prvenstveno, na pomoć mnogim porodicama, mnogoj deci, ali što je najbitnije na pomoć bolesnoj deci zbog koje sam u velikoj meri i krenuo na ovaj put. Pokrenuli smo fondaciju koja će pomagati porodice, koja će pomagati talentovanu decu, mnogodetnu porodicu, ali isto tako i bolesnu decu – rekao je Nikola, kako prenosi Blic.

Podsetimo, Nikola je pre nekoliko dana pred Grandovim kamerama govorio o svojoj karijeri i otkrio da je najveći hit Džeja Ramadanovskog bio namenjen upravo njemu.

Nuđena mi je i pesma „Imati pa nemati“ od Džeja, ali je nisam prepoznao. Ipak, mislim da se to Džeju više verovalo i da je baš za njega. Nije kome je nuđeno, već kome je suđeno– otkrio je Nikola.

BONUS VIDEO: Nikola Rokvić odbio Džejev hit

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram/nikolarokvic,
Autor: J. Jović