„Bio jednom jedan sunčan dan“, Nikola Rokvić podelio uspomenu iz detinjstva, a zbog njegovih reči mnogi su na ivici suza (FOTO)

nikola rokvic 1

Od kada je ovaj svet napustila muzička legenda Marinko Rokvić, u dušama članova njegove porodice ostala je praznina, a njegovi sinovi često na društvenim mrežama dele najlepše uspomene iz detinjstva i sećanja na lepe dane sa ocem.

Danas je na Nikolinom Instagramu osvanula zajedička fotografija sa majkom i ocem na kojoj ima samo nekoliko godina uz emotivan opis koji kida srca.

Detinjstvo…Bezbrižno vreme… Kada bih morao da ga opišem u dve reči, rekao bih sunčan dan! Sunčan dan u detinjstvu je značio radosno buđenje, pogotovo za vreme letnjeg raspusta, ljubav roditeljskog doma, spremljen omiljeni doručak i u trku oblačenje i odlazak na celodnevno igranje sa bratom i drugarima ispred zgrade!

Igranje bi nam prekidao poziv majke sa prozora da je ručak gotov kao i večera predveče… Fudbal, 10,9 , viktorije, janjine, trule kobile, žmurke, tapke, poklapke, menjaža, pravljenje skrovišta, klikeri, luk i strela, opasne praćke, nunčake, roleri, Dizni crtani na Politici, autići, 1,2,3 , bakset dva na dva, put oko sveta, Amera, kineska Sega, prava Sega, skakanje u velike rupe na peščari, opasno ulaženje u napuštene tankere na Savi, boravak u napuštenim automobilima ( takozvane krntije 🙂 )… Turniri u svim sportivima… Posteri, dresovi, nove patike… Starter jakne… Hokejaški dresovi… Bauer… Vojnici, lego, makete…Bio jednom jedan sunčan dan!– napisao je Nikola.

Ovaj tekst probudio je kod publike nevrovatne emocije koje su javno podelili.

„Predivno si ovo opisao“, „To su bili dani sreće“, „Vraća me u moje detinjstvo“, samo su neki od oduševljenih komentara pratilaca.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić