Dragana Katić se pohvalila sinom, voditeljka pokazala kako provode zajedničko vreme (FOTO)

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 29032023 FOTO MUNJA 40 ok

Voditeljka omiljenog muzičkog šou programa „Nikad nije kasno“ Dragana Katić neretko svoje pratioce na društvenim mrežama obaveštava o dešavanjima iz privatnog života, ali sa druge strane retko u javnost eskponira svoje sinove.

Ovog puta voditeljka je napravila presedan i sa pratiocima podelila trenutak iz privatne, porodične atmosfere uz kratak opis:

Dome, slatki dome.

Primetno je da je stan popularne voditeljke svetao i prostran, te zaisat deluje kao prava oaza mira i dom pun ljubavi i topline.

drgana k

U klipu koji je Katićka postavila na Instagram profil se vidi kako voditeljkin naslednik vredno radi na računaru, dok ponosna majka odmara u društvu preslatkog kućnog ljubimca.

katic

Voditeljka ne krije ponos zbog uspeha koji su postigli njeni naslednici. Bojan je krenuo maminim stopama, te je završio novirarstvo na fakultetu Političkih nauka gde je nedavno upisao i master studije.

Trenutno radi kao jedan od vodećih producenata u jednoj renomiranoj kući, dok je Boban završio arhitekturu u Beogradu, a nakon osnovnih studija upisao je master u inostranstvu.

-Sinovi su uspešni i na to sam najponosnija. To mi je najvažnije, za mene su najuspešniji – istakala je Dragana jednom priliko u intervjuu za Novu.

93009629 122031902787246 6033562626290514946 n