Login/Registracija

Duplo slavlje kod Đanija: Nakon svadbe sina, stiglo još lepih vesti, pevač i Slađa pucaju od sreće: „Volim te najviše na svetu“ (VIDEO)

Folker Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa pre dva dana oženili su mlađeg sina Marka, kada su upriličili svadbeno veselje za pamćenje u jednom prestoničkom hotelu gde se slavilo do zore.

Poznato je da je Đani kralj zabave i da se u njihovoj porodici ovakvi povodi slave za sve pare, a nakon venčanja, juče su pevač i njegova supruga obeležili godišnjicu braka.

U krugu porodice i prijatelja i uz pesmu „Ti i ja zagrljeni“, Đani je čestitao svojoj supruzi 27. godišnjicu uz ogroman bulet ruža dok je ljubio i grlio, a prisutni su su upalili prskalice kako bi upotpunili atmosferu.

27 godina najveće ljubavi! Volim te najviše na svetu- napisao je pevač u opisu videa ispod koga su se nizale čestitke i želje da budu uživaju u zajedničkom životu još tri puta toliko, pa opet.

Podsećamo, Đani i njegova supruga nisu mogli da sakriju uzbuđenje nakon ceremonije venčanja sina, kada su otkrili koliko su su uzbuđeni zbog svadbe.

-Prevazišli smo tremu, sad smo ono iskusni. Sinu smo poklonili za venčanje sve što smo i prvom, krov nad glavom, ljubav, pare, kola, cipele dva broja veće pošto ga žuljaju- rekli su uz šalu, a ekskluzivne detalje sa veselja pogledajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić