Nikola Rokvić se javno obratio Đokovićima, za Novaka imao posebnu poruku: „Bog vas blagoslovio“

nikola rokvić donacija đokovića

Pre 25 dana, Nikola Rokvić krenuo je peške iz Beograda do Egine kako bi prikupio novac za dečiju onkologiju.

Iako su juče on i njegova uspruga podelili najlepše vesti da su sredstav skupljena, Nikola nastavlja hrabro do zacrtanog cilja, a sada se javno zahvalio na još jednoj velikoj donaciji.

nikola ok

Naime, pozamašnu cifru uplatili su Jelena i Novak Đoković zbog kojih se pevač oglasio.

Pomaže Bog dragi ljudi, evo 25. dan, ja sam na 22. kilometru, nastavljamo ovaj put za dečiju radost i prikupljamo novac za dečiju onkologiju u Nišu. Ja bih želeo javno da se zahvalim dragoj Jeleni Đoković koja je podržala našu misiju i koja je od srca dala donaciju. Jelo, pozdravi mi Noleta, živi bili, Bog vas blagoslovio rekao je Nikola.

hsdu

Podsećamo, Nikola je juče otkrio koliko je srećan zbog velikog odaziva koji je njegova misija izazvala.

Ljudi, uspeli smo! Prvi od naših ciljeva je ostvaren, skupili smo sredstva da pedijatrijsku onkologiju, ali ne smemo da stanemo. Idemo dalje, nastavljamo da prikupljamo novac, a sledeći cilj je prikupljanje novca za dečiju onkologiju u Nišu. Danas je 24. dan, a ja nastavljam putem Egine. Danas proslavljamo svetski dan porodice, a mi vam želimo da je čuvate i negujete kao nešto najvrednije – poručili su Bojana i Nikola.

BONUS VIDEO- Nikola Rokvić o hodočašću i porodici:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić