„Nisam imala od čega da živim“ Naša pevačica sa 16 godina ostala bez roditelja: „Napustila sam studije, pevala i brinula o sestrama“

Ekstra Nena ostala bez roditelja

 Ekstra Nena, danas uživa u srećnom i mirnom životu, međutim put do uspeha nije bio ni malo lak, a obizrom da su pred njom bili veliki izazovi kada je mlada ostala bez roditelja.

Iako nikada nije želela da je javnost sažaljeva zbog njene priče, priznaje da je od stidljive devojčice u pubertetu odlučila da prebrpdi strahove i ostvari svoje snove.

Ekstra Nena ostala bez roditelja

-Moj put je od malena bio zacrtan, duhom sam bila povezana sa muzikom. Roditelji su me sa šest godina upisali u muzičku školusa šesnaest godina sam krišom od porodice pevala u zabavnom ansamblu, ubrzo i tajno upisala muzičku školu – rekla je Nena i dodala da je od prvog honorara kupila svoj pijanino.

Sa samo 16 godina ostala je bez roditelja i tada na sebe preuzela brigu o sestrama. Tokom studentskih dana, pevala je u hotelu i time izdržavala sestre.

-Ja se od šesnaeste godine profesionalno bavim muzikom, brinem o sebi. Jako dobro sam se izborila sa tim, sve sam stizala, kasnije sam upisala i falkultet. Ujutru sam išla u školu, popodne sam išla na probe sa bendom, uveče pevama u hotelu Taš. Napustila sam studije nakon što sam shvatila da sam isceđena kao limun, ali me je profesorka ubeđivala da na fakultetu ima mesta za mene. Ja nisam imala od čega da živim, jednostavno sam to napustila i okrenula sam se muzici- ispričala je Esktra Nena u emisiji „Iz profila“.

Ekstra Nena

Posebnu pažnju pevačica je skrenula 1992. godine, kada je predstavljala Jugoslaviju na Evroviziji u Švedskoj numerom „Ljubim te pesmama“.

-Bila sam lepa devojka koju su svi hteli pored sebe. Uzor mi je bila majka koja je bila prelepa, koja je sa crvenim ružom pravila ručak, njen osmeh… U svakom trenutku života sam samo njen lik videla, ona mi je bila uzor. Tu je snaga, u porodici da se postigne nešto u životu– istakla je pevačica u ispovesti.

Mnogi smatraju da se Nena nije promenila od početka karijere do sad, a nedavno je za Grand otkrila tajnu svog mladakačkog izgleda.

-Možda zvuči malo dosadno kada si uvek ista, ali sam ja zahvalna Bogu što me je sačuvao. Mogu da kažem da nisam urnisala sebe, nisam onaj tip koji pije, puši, ne izlazim noću, ne radim ništa što bi moglo da naškodi meni. Nekada samo malo više jedem ili se ulenjiim pa ne vežbam, samo pokušavam da sačuvam ono što sam dobila od prirode – rekla je ona i zaključila:

-Jako je deplasirano u svetu i svuda je aut pričati o godinama, to samo u našoj primitivnoj zemlji kažu ljudi „Jao što si ti za svoje godine“. Valjda naša dela govore, a ne naše godine, lepo je da ti neko kaže da lepo izgledaš. Najbitnije je zaista da sa svakom godinom dobiješ nešto, ali ostviš ono što si imao. Ja sam žena bez godina, jer ne priznajem godine, nego dela.

BONUS VIDEO- Suzana Jovanović u suzama zbog kolega:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić