„Ljudi, uspeli smo“ Nikola Rokvić sakupio sredstva za dečiju onkologiju, pevač preplavljen emocijama (VIDEO)

NIKOLA ROKVIC NNK SNIMANJE 05102023 FOTO MUNJA 51 ok 1

Pevač Nikola Rokvić pre 24 dana peške je krenuo iz Beograda do manastira Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj kako bi sakupio novac za decu koja su onkološki pacijenti.

Nikola i njegova supruga Bojana Barović oglasili su se danas i saopštili da su sredstva sakupljena, ali da oni nastavljaju sa misijom.

Ljudi, uspeli smo! Prvi od naših ciljeva je ostvaren, skupili smo sredstva da pedijatrijsku onkologiju, ali ne smemo da stanemo. Idemo dalje, nastavljamo da prikupljamo novac, a sledeći cilj je prikupljanje novca za dečiju onkologiju u Nišu. Danas je 24. dan, a ja nastavljam putem Egine. Danas proslavljamo svetski dan porodice, a mi vam želimo da je čuvate i negujete kao nešto najvrednije – poručili su Bojana i Nikola.

Untitled 1 6

Inače, Nikola je krenuo put Egine kako bi prikupio sredstava za svoju fondaciju „Porodica“, koja će ovog puta novac dati dečijoj onkologiji, a koju je osnovao sa suprugom Bojanom koja mu je velika podrška tokom njegovog podviga.

BONUS VIDEO: Nikola Rokvić – Live Nikad nije kasno

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

(Blic)

Foto: Z.K.Munja / Instagram / nikolarokvic,
Autor: K. Marković